Prima pagină » Diverse » Biciclete -Trotinete - Accesorii » Trotineta copii Seven Star Wars Stormtrooper

Trotineta copii Seven Star Wars Stormtrooper

Trotineta copii Seven Star Wars Stormtrooper, un model trotineta cu doua roti si care este perfecta pentru jocul in aer liber.
Un model trotineta pliabila care permite o reglare a ghidonului, facilitand astfel utilizarea atat pentru copiii mai mari, cat si cei mai mici.
Este oferita spre vanzare de catre magazin biciclete piese si accesorii Craiova, fie direct de la sediu, sau prin comanda online.

Manerele din cauciuc cu care este dotata trotineta, sporesc confortul, platforma fiind intarita cu material antiderapant care protejeaza impotriva alunecarii.
Rotile din poliuretan maresc amortizarea atunci cand conduceti pe suprafete neuniforme, iar rulmentii ABEC-7 de inalta calitate asigura o deplasare lina.
Trotineta detine o frana de picior, ceea ce determina o siguranta sporita si un sistem usor de pliat convenabil.

Deoarece este decorata cu personaje colorate din desenele animate Disney, aceasta trotineta copii va fi o atractie pentru oricare copil.

Trotineta pret 199 lei!
Pentru aflare detalii disponibilitate si livrare produs, click pe Trotineta copii Seven Star Wars Stormtrooper, sau prin apelare numarul de telefon 0770 123 015
Trotineta copii Seven Star Wars Stormtrooper
Trotineta copii pliataTrotineta copii cutie