Transport intern si international

Transport intern si international, prin servicii de transport intern de marfa pe intreg teritoriul Romaniei si Europei, atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Toate la preturi avantajoase, prin oferte de tarife de transport marfa competitive, atat pentru intern cat si pentru international.

Experienta noastra in transportul rutier de marfuri, precum si clientii pe care avem onoarea sa-i avem in protofoliu, ne dau garantia ca vom fi la inaltimea cerintelor dvs. potentiale de transport marfuri.

Transport intern si international

Acordam atentie maxima fiecarui client in parte si avem grija ca fiecare transport sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Ne recomanda punctualitatea, experienta, seriozitatea profesionala si siguranta cu care executam aceste servicii de transport. Ne respectam angajamentele si promisiunile facute fata de toti clientii nostri, fapt pentru care relatiile noastre sunt intotdeauna cordiale.

Contractele si colaborarile solide cu un mare numar de transportatori verificati, ne dau posibilitatea de a asigura in conditii de siguranta si eficienta transport rutier de marfa in regim de grupaj partial sau camion complet inter, international si comunitar.

Acoperim toata gama serviciilor de transport marfuri:
– Transport rutier international;
– Transport rutier intern;
– Transport rutier agabaritic si special;
– Transport rutier frigorific cu temperatura controlata;
– Transport textile/confectii;
– Transport rutier la grupaj in partide de marfa de diverse greutati si volume, direct pe camioane
– Transport rutier la camioane complete;

Siguranta transportului de marfa

De comun acord cu dvs. pentru fiecare transport, stabilim nivelul corespunzator de siguranta si monitorizare. Soferii firmei noastre de transport, ofera siguranta transportului dvs.

Punem mare accent pe siguranta transporturilor, pregatirea personalului si verificarea periodica a autovehiculelor din parcul auto propriu. Siguranta transporturilor este detaliul cel mai important de care trebuie sa se preocupe o companie care activeaza in domeniul transporturilor.

Transport international in/din

Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova.
Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR/TIR

Pentru o cerere oferta Transport intern si international, suna la numarul de telefon +4 (073) 002-3999
transport intern si international