Sari la conținut

Spatiu depozitare platforma Industriala Bucovat


Spatiu depozitare platforma Industriala Bucovat langa Craiova, o hala achizitionata in decembrie 2007, complet renovata in decursul anului 2008.
Suma investita a fost de 150 000 euro!
Spatiul este oferit spre vanzare de catre Agentie imobiliara Sud Group Imobiliare Craiova.

Detalii spatiu

– Anul Constructiei: 2007;
– Tip: Hale;
– Stare: Disponibil;
– Locatie: Langa Craiova;
– Suprafata Utila: 1,000 mp;
– Suprafata Totala: 791 mp;
– Material: B.C.A;
– Camere: 10;
– Bai: 5;
– Aer conditionat;
– Centrala termica;
– Termopane;

Hala este amplasata pe platforma industriala Bucovat (fosta avicola Bucovat), fiind o platforma ce a mai cazat si inca cazeaza companii producatoare confectii textile.
Pe aceasta platforma a mai functionat KIRA GROUP, cu peste 2.000 de angajati din localitatile rurale limitrofe.
Mai nou, pe respectiva platforma se ameneajeaza o pensiune cu 8 camere si dotata cu restaurant.
Hala apartine, din punct de vedere administrativ, teritoriului comunei Bucovat. Conexiunea actuala la energie electrica se realizeaza printr-un racord de 150 KW.

Spatiu depozitare platforma Industriala Bucovat

Suprafata exclusiva este de 1907 mp, teren din care 1116 mp construiti, 1000 mp utili. Proprietatatea are in deservire suprafete indivize din toate drumurile de acces si din postul trafo.
Din hala avicola, destinatia a fost schimbata in hala productie confectii textile. Astfel, a fost adusa la standardele necesare sustinerii activitatii de productie de articole de imbracaminte pentru lucru.

Renovarea a constat in refacerea completa a imobilului, din hala veche ramanand doar peretii exteriori si acoperisul. Pe peretii exteriori a fost aplicat un strat de polistiren de 10 cm pentru izolatie termica, iar acoperisul a fost hidro-izolat.
Trebuie retinuta eficienta termica a imobilului, in conditiile in care peretii exteriori au o grosime de 90 cm. Din exterior spre interior: tencuiala, polistiren 10 cm, peretele vechi al halei construit din BCA ce contine izolatie de 15 cm de pluta presata cu bitum, vata minerala, rigips.
Pe interior, hala a fost integral capitonata si compartimentata cu rigips, creandu-se 3 zone de protectie la incendiu.

A fost creata o zona administrativa (de birouri), una de productie si o zona de depozitare.
Zonele create constau intr-o zona pentru birouri, una pentru productie si una pentru depozitare astfel:
– pentru peretii ce delimiteaza zona de birouri de cea de productie s-au folosit placi de rigips rosii, pentru foc, 2 placi pe o parte si 2 pe cealalta parte a peretilor;
– iar pentru peretii ce delimiteaza zona de productie de cea de depozitare, s-au folosit acelasi tip de placi, de aceasta data 3 placi pe o parte si 3 pe cealalta parte a peretilor;

Toata instalatia electrica a fost realizata numai din componente Legrand, iar tamplaria exterioara este realizata exclusiv din aluminiu, nu PVC.
Trebuie avut in vedere ca imobilul beneficiaza de iluminare ambientala pentru exterior cu senzor crepuscular, (activeaza sistemul de iluminare cand se insereaza si il dezactiveaza la rasarit), precum si instalatie de supraveghere video.
Terenul ramas liber a fost betonat, (plasa sudata si beton B 300), astfel rezultand parcare si acces T.I.R.

Zona birouri

~ 5 birouri (4 cu suprafete cuprinse intre 11 – 14 mp, unul cu suprafata de 30 mp), fiecare birou fiind dotat cu aparat aer conditionat White Westinghouse 12.000 BTU, incalzire cu radiatoare electrice in ulei Delonghi Stretto (sistem de prindere pe perete), prize internet, telefon, energie;
~ Grup sanitar exclusiv pentru birouri;
~ Oficiu;
~ Intreaga suprafata administrativa este dotata cu alarma si sistem acces card;
~ Ca si finisaje pentru aceasta zona: parchet 12 mm trafic intens, tapet pe toti peretii, tavan casetat gips (nu carton). Inaltime zona birouri 2,60 m;
~ Instalatie electrica cu circuite separate pentru: incalzire, aer conditionat, calculatoare, iluminat, alarma si acces card, diverse;

Zona productie

1. Podea: sapa si vopsea epoxidica;
2. Pereti rigips;
3. Birou manager productie;
4. Vestiare femei / barbati dotate cu: lavoar, dus, 2 grupuri sanitare, zona vestiar;
5. Inaltimea zonei de productie este de 3 m, cu tavan rigips pentru o mai buna climatizare (racire / incalzire);
6. Iluminat ambiental;
7. Alarma comanda exclusiv pe aceasta zona;
8. Acces card;
9. Usa intrare zona productie;
10. Usa iesire zona productie;
11. Comunicare directa cu zona administrativa;
12. Doua aparate de aer conditionat White Westinghouse 24.000 BTU;
13. Incalzire radiatoare electrice cu ulei marca Delonghi Stretto (sistem de prindere pe perete);

Zona depozitare

1. Impartita in 3 compartimente (zona depozitare 1, zona depozitare 2, zona depozitare 3). Momentan zona depozitare 1 si 2 sunt inchiriate catre o companie, noi neavand momentan nevoie de spatiu.
In urma vanzarii, chiariasul poate pleca sau ramane, in acest ultim caz noul proprietar preluand redeventa lunara platita de chirias in cuantum de 1.800 EUR + TVA/luna, in conditiile in care acesta foloseste 3 birouri din cele 5 existente in zona administrativa.

2. Zona depozitare 3 (in continuarea zonei de productie, din fata spre spate): usa rabatabila manual pe tavan, din isopan, alarma comanda exclusiv pe aceasta zona, acces card birou gestionar, pereti rigips, sapa si vopsea epoxidica, inaltime 4 m.
3. Zona depozitare 2 (transformata actualmente in depozit farmaceutic): 2 usi mari acces, una rabatabila manual pe tavan, din isopan, cu dubla deschidere din aluminiu, climatizare si dezumidificator, automate, pentru pastrarea unei anumite umiditati si temperaturi (cerinte solicitate in mod expres de chiras), vestiar, dush, lavoar, grup sanitar femei-barbati, oficiu, zona efectiva de depozitare.

Compartimentarile sunt din rigips, astfel incat pot fi inlaturate foarte usor, iar inaltimea este de 4 m.
4. Zona depozitare 1 (transformata actualmente in depozit articole parafarmaceutice): usa rabatabila manual pe tavan, din isopan, incalzire radiatoare pe ulei marca Delonghi Stretto (cu prindere pe perete), birou gestionar, alarma, cu comanda exclusiv pe aceasta zona.
anuntul nu mai este actual

spatiu depozitare platforma industriala bucovat