Prima pagină » Auto » Piese - Accesorii » Set oglinzi rulota

Set oglinzi rulota

Set oglinzi rulota rulota sau chiar remorca de gabarit, un set de doua oglinzi necesare pentru tractare rulota si deplasare in bune conditii.
Pentru multi rulotisti exista intrebarea daca aceste extensii oglinzi rulota sunt obligatorii.
Poate multi nu cunosc, dar oglinzile suplimentare trebuie instalate atunci cand rulota este mai lata decat vehiculul tractant.

Ca si sfat: daca ai cuplat rulota si poti sa vezi colturile din spate ale rulotei atunci cand te uiti in oglinda retrovizoare originala din dreapta si din stanga de la masina, nu ai nevoie de o oglinda pentru rulota.
Dar daca colturile nu pot fi vazute, atunci trebuie neaparat sa detii o oglinda suplimentara rulota cat mai curand posibil.
Iata o imagine care exemplifica aceste aspecte:
vizibilitate oglinzi rulota

Deoarece majoritatea oglinzilor suplimentare rulota sunt disponibile cu brate mai scurte si/sau mai lungi, se aplică o regula si anume in cazul pentru o rulota cu latimea de peste 240 cm, bratele mai lungi ale oglinzii sunt necesare.

Set oglinzi rulota

Modelul de oglinda suplimentara rulota oferit spre vanzare se prezinta cu posibilitate de reglare a zonei de vizualizare cu ajutorul sistemului de prindere detinut.
Sunt un model oglinzi rulota ce pot fi atasate si indepartate rapid, iar sistemul de fixare este stabil, aspect care va impiedica sa vibreze in timpul conducerii.
Asa cum se observa si in imaginile postate, alaturi de fixarea pe marginea oglinzii masini, exista si o curea elastica reglabila, ce permite o atasere cat mai fixa.

Pot fi considerate oglinzi atasabile universal.
Insa inainte de a lua o decizie cu privire la tipul de oglinda necesar, trebuie incercate cateva modele si apoi ales modelul de oglinda rulota care se potriveste nevoilor.

Setul de oglinzi second hand prezentat si necesar pentru tractare rulota sunt un produs import Olanda.
Oglinda rulota pret destul de mic, 120 lei/set!
Telefon 0724 140 704
Set oglinzi rulota Set oglinzi suplimentare rulota