Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota TEC 530 fabricata 1998

Rulota TEC 530 fabricata 1998

Rulota TEC 530 fabricata 1998, model rulota second hand fara geam frontal si configurat pentru confortul de odihna al unei familii compusa din patru persoane.
Caracteristici tehnice:
– lungime: 679 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1050 kg;

Rulota TEC este oferita spre vanzare de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitate consta in vanzare de rulote second hand.
Trebuie mentionat ca detinem in parc rulote second hand cu peste 50 de modele rulote.
Chiar si în aceasta perioada de pandemie datorita Covid-19, dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai in urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Rulota TEC 530 fabricata 1998

Confortul pentru odihna la care se face referire este realizat din doua canapele situate in centrul rulotei, care se pot converti in spatiu de dormit, impreuna cu un pat frantuzesc pozitionat pe mijloc de mari dimensiuni.
In zona din stanga intrarii, se afla bucataria, care detine aragaz trei ochiuri si un frigider cu congelator marca Electrolux.
Langa bucatarie exista o cabina de toaleta echipata cu wc fix, chiuveta apa calda/rece, tava pentru dyush si cateva spatii depozitare.
Rulota detine un sistemul de incalzire Truma, iar geamurile sunt in perfecta stare, detin perdele si draperii, impreuna cu jaluzele combinate, atat pentru insecte cat si cu rol atermic.
Tapiseria si mobila sunt intr-o stare perfecta si cu multe spatii de depozitare.
Un model rulota second hand care include o copertina, cupla antibalans, suport frontal biciclete si anvelope noi.
Se prezinta intr-o stare perfecta din punct de vedere tehnic si a fost foarte bine pastrata, iar utilitatile sunt testate in fata cumparatorului.
Detine certificat test gaz nou si inspectie (TÜV) valabile.

Rulota TEC pret 5 999 euro!
Daca exista alte detalii care se doresc aflate, se poate apela numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.
Suntem o firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, iar daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asiguram ca sunt asteptati cu mare drag.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care vei descoperii videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Canalul Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota TEC 530 fabricata 1998Rulota TEC 530 fabricata 1998Rulota TEC 530 fabricata 1998canapele rulota second hand doua spatii rulota second hand pat frantuzesc cabina toaleta rulota second han