Rulota Tabbert Puccini 560

Rulota Tabbert Puccini 560, un model rulota second hand special, pentru persoane cu dizabilitati locomotorii, prin adaptarea unui lift la intrare.
Particularitatea acestui model consta in existenta unei usi la intrare peste standard si a unui lift dedicat si conectat la o priza de 12 Volti.

Ambele aspecte ajuta la accesul in interior, atat prin spatiul lat, cat si impreuna cu liftul care poate sa suporte o greutate de pana la 180 kg.
Se recomanda a fi o rulota pentru seniori si utilizatori de scaune cu rotile.

Rulota Tabbert Puccini 560

– an fabricare 2005;
– lungime: 765 cm;
– latime: 250 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1380 kg;

Ofera un confort pentru odihna a 4-5 persoane, asa cum se poate observa in imagini, printr-o compartimentare realizata dintr-un coltar si doua paturi separate.
Detine o bucatarie moderna cu capace din geam la chiuveta si aragaz, alaturi de un frigider cu congelator marca Dometic mascat inteligent de mobila.

Exista un aparat aer conditionat Electrolux, util atat pentru racire cat si pentru a produce caldura.
Rulota Tabbert detine si un perete despartitor culisabil pentru intimitate, in zona celor doua paturi fixe,  realizandu-se practic o incapere complet inchisa.
Exista bineinteles si o cabina de toaleta cu wc fix, chiuveta si dus, iar incalzirea este realizata de un sistem Truma cu arzator dublu.
Toate geamurile sunt in perfecta stare si detin draperii si jaluzele combinate, atat pentru insecte cat si cu rol atermic.
Rulota detine un sistem mover si terasa, alaturi de alte accesorii.

Certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) facuta recent si valabila pana la data de  05.2022.
Rulota se prezinta in conditii foarte bune, a fost detinuta de persoane nefumatoare și nu are niciun fel de probleme.
Toate utilitatile functionale si cu probare in fata clientului.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota tabbert puccini 560 rulota second hand rulota second hand rulota second hand paturi fixe coltar interior interior rulota trapa cabina toaleta