Sari la conținut

Rulota Tabbert Puccini 560 anul 2010


Rulota Tabbert Puccini 560 anul 2010, un model rulota second hand extrem de intretinut si care ofera un confort pentru 4/5 persoane.
Detalii tehnice generale:
– lungime: 783 cm;
– latime: 250 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1550 kg;

Rulota Tabbert Puccini 560 anul 2010

Rulota Tabbert se prezinta cu o configurare a spatiilor de odihna dupa cum urmeaza:
– un coltar mare si modern care se poate converti in spatiu de dormit;
– un pat mare fix, extrem de incapator si relaxant;
Bucataria moderna se prezinta cu frigider Electrolux dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece si aragaz cu trei arzatoare protejate cu geam.
Geamurile din dotare sunt absolut functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele, jaluzele combinate, modele atermice, si site pe rulou contra insectelor.
Exista bineinteles si o cabina de toaleta cu wc fix rotativ, cu chiuveta la intrare, iar incalzirea este realizata de un sistem Truma cu arzator dublu.

Un model rulota second hand care detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV), toate realizate recent.
Rulota Tabbert se prezinta in conditii excelente, a fost in posesia unor persoane nefumatoare, nu exista probleme de umiditate si bineinteles cu toate utilitatile functionale.

Rulota Tabbert pret 11 900 euro!
Daca se doresc mai detalii care sa fie aflate, se poate apela numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.
Suntem o firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, iar activitatea noastra consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asiguram ca-i asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Chiar si în aceasta perioada de pandemie datorita Covid-19, dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Canalul Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
rulota tabbert puccini 560 anul 2010 rulota tabbert puccini 560 anul 2010 rulota tabbert puccini 560 anul 2010coltar tabbert interior puccinispatii interioarerulota la interior zona pat fix pat fix si toaleta chiuveta apa cabina toaleta