Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Tabbert model 490

Rulota Tabbert model 490

Rulota Tabbert model 490, o rulota second hand fabricata 1995, cu doua spatii de odihna si cu un confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Detalii tehnice rulota:
– lungime 594 cm;
– latime 220 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1000 kg;

Rulota Tabbert se prezinta cu o configurare a celor doua spatii de odihna dupa cum se observa si in imaginile postate:
– un coltar mare si modern care se poate converti cu ajutorul mesei in spatiu de dormit;
– un pat mare transversal, extrem de incapator si relaxant;
Modulul de bucatarie se prezinta cu frigider Electrolux dotat cu congelator integrat, chiuveta apa calda/rece si aragaz cu trei arzatoare protejate printr-un blat din lemn rabatabil.

Geamurile din dotare sunt absolut functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele, jaluzele combinate, modele atermice, si site pe rulou contra insectelor.
Caldura din rulota este asigurata de o soba Truma.
Exista si o cabina de toaleta extrem de incapatoare, dotata cu wc fix, chiuveta pe colt, tavita dush, oglinda si spatii mici depozitare.

Rulota Tabbert model 490

Detine cort, cupla antibalans, suport biciclete protap, anvelope noi, test gaz si inspectie, ambel;e facute recent.
Este o rulota care se prezinta in conditii bune si foarte curata si care a fost detinuta de persoane nefumatoare, fara  probleme de umiditate si cu toate utilitatile functionale.
Toate utilitatile sunt probate in momentul vanzarii.
Un model rulota second hand oferit spre vanzare de firma specializata in vanzari rulote second hand si care are sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Rulota Tabbert pret x xxx euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se raspunde si discuta in limba romana!

Daca exista persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Acest canal Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Tabbert model 490Rulota Tabbert second handRulota second handcoltar rulota second hand doua spatiiaspect interior toaleta