Sari la conținut

Rulota Tabbert model 490


Rulota Tabbert model 490, o rulota second hand fabricata 1995, cu doua spatii de odihna si cu un confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Detalii tehnice rulota:
– lungime 594 cm;
– latime 220 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1000 kg;

Rulota Tabbert se prezinta cu o configurare a celor doua spatii de odihna dupa cum se observa si in imaginile postate:
– un coltar mare si modern care se poate converti cu ajutorul mesei in spatiu de dormit;
– un pat mare transversal, extrem de incapator si relaxant;
Modulul de bucatarie se prezinta cu frigider Electrolux dotat cu congelator integrat, chiuveta apa calda/rece si aragaz cu trei arzatoare protejate printr-un blat din lemn rabatabil.


Geamurile din dotare sunt absolut functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele, jaluzele combinate, modele atermice, si site pe rulou contra insectelor.
Caldura din rulota este asigurata de o soba Truma.
Exista si o cabina de toaleta extrem de incapatoare, dotata cu wc fix, chiuveta pe colt, tavita dush, oglinda si spatii mici depozitare.

Rulota Tabbert model 490

Detine cort, cupla antibalans, suport biciclete protap, anvelope noi, test gaz si inspectie, ambel;e facute recent.
Este o rulota care se prezinta in conditii bune si foarte curata si care a fost detinuta de persoane nefumatoare, fara  probleme de umiditate si cu toate utilitatile functionale.
Toate utilitatile sunt probate in momentul vanzarii.
Un model rulota second hand oferit spre vanzare de firma specializata in vanzari rulote second hand si care are sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.


Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota tabbert model 490 rulota tabbert second handrulota second handcoltar rulota second hand doua spatiiaspect interior toaleta

Distribuie prietenilor