Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Tabbert Jeunesse 560

Rulota Tabbert Jeunesse 560

Rulota Tabbert Jeunesse 560 din anul 2002, model oferit spre vanzare de catre firma din Germania specializata in comertul de rulote second hand.
Rulota este configurata pentru a oferii doua spatii de dormit, cu un confort pentru 4/5 persoane.

Detalii tehnice generale:
– lungime: 770 cm;
– latime: 250 cm;
– greutate totala 1700 kg;
– greutate proprie 1440 kg;

Rulota Tabbert Jeunesse 560 se prezinta cu un spatiu de odihna dotat cu doua paturi mari si independente.
Un alt spatiu este cel in care se descopera un coltar destul de mare si modern, care se poate converti in loc de dormit.
Bucataria moderna se prezinta cu frigider dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare si protejate cu geam.
Geamurile din rulota sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si site pe rulou contra insectelor.
Detine si o cabina de toaleta cu chiuveta si wc fix Thedford cu golire din exterior.
Exista un sistem incalzire Truma cu ventilatie.
Rulota are in componenta si o marchiza, alaturi de alte componente si accesorii reprezentative pentru un model de rulota din acest an de fabricare.

Certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) facuta recent si valabila pana la data de  03.2022.
O rulota care se prezinta in conditii foarte bune si detinuta de persoane nefumatoare, fara  probleme de umiditate si cu toate utilitatile functionale.

Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se discuta in limba romana si bineinteles cea germana!

Daca exista persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Tabbert Jeunesse 560
rulote second hand rulote second hand Rulota Tabbert Jeunesse 560 coltar rulote second hand rulote second hand Rulota Tabbert interior Rulota Tabbert Jeunesse 560 toaleta