Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota LMC Favorit 520

Rulota LMC Favorit 520

Rulota LMC Favorit 520,  un model rulota second hand cu doua spatii de odihna si care care ofera un confort pentru o familie de 4 persoane.
Detalii rulota:
– an fabricatie 2004;
– lungime 730 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1150 kg;

Rulota LMC Favorit 520

Confortul oferit de acest model rulota prin cele doua spatii consta intr-un coltar modern, care cu ajutorul mesei se poate converti in spatiu de dormit pentru 2 persoane si 2 paturi separate.
Cele doua paturi individuale, extrem de confortabile, ofera de asemenea un real confort.
Configuratia din spatele rulotei aduce un plus pentru cei care indragesc acest sistem de compartimentare, fiind un aspect mai rar intalnit la aceasta marca rulota.
Nu rata si Urmareste videoclipul!

Exista un modul de bucatarie, echipat cu o chiuveta si un aragaz inox cu 3 arzatoare, ambele cu geamuri insertie protectie, impreuna cu un frigider cu congelator incorporat si cateva spatii depozitare.
Zona din spatele rulotei, este locul in care se poate descoperii un dulap de haine, o chiuveta si o cabina toaleta cu dush.
Cele doua separatoare intimitate, amplasate intre zona de living si dormitor si cea din spate, sunt realizate in ton cu mobila, nu tip jaluzea pliabila, sau material textil.

Oricare geam rulota este in perfecta stare si detine draperii si jaluzele combinate, atat pentru insecte cat si atermice.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma cu ventilatie, amplasata imediat in stanga, in zona de intrare.

Se prezinta cu anvelope noi, inspectie tehnica (TÜV) si testarea gazelor recente si bineinteles cu Certificat omologare viteza 100 km/h.
Un model rulota second hand marca LMC bine întretinut,  detinut de persoane nefumatoare si fara probleme de umiditate sau tehnice.
Trebuie cunoscut faptul ca toate utilitatile sunt testate si probate de fata cu potentialul cumparator.

Rulota LMC pret 9 990 euro!
Pentru oricare alte detalii care se doresc cunoscute, exista numarul de telefon 0049 171 4509571
Suntem o firma din Germania si activitatea noastra consta in vanzare de rulote second hand.
Vorbim limba romana!

Daca doresti sa afli cat mai multe despre rulote, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Ai ocazia sa urmaresti videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, cu sfaturi si indrumari.
Rulota LMC Favorit 520 Rulota LMC second hand model rulota fabricat 2004 model rulota second handcoltar model rulota second hand interior model rulota second hand doua spatii interior rulota zona spate rulota