Sari la conținut

Rulota LMC 555 K fabricata 2004


Rulota LMC 555 K fabricata 2004, un model rulota second hand si configurat prin doua zone de odihna pentru a oferi un confort pentru 4 persoane. Rulota este oferita spre vanzare de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care detine mai multe modele de rulote second hand.

Detalii rulota

– An fabricatie: 2004;
– Marca: LMC;
– Model: 555 K;
– Lungime: 730 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1600 kg;
– Greutate proprie: 1250 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: paturi separate;
Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: camping / vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota LMC 555 K fabricata 2004

Rulota LMC afiseaza cu un interior destul de generos si cu o configurare care aduce un mare plus rulotei. Exista un spatiu dotat doua paturi separate si un altul pentru relaxare, constand intr-un coltar si masa, care se pot converti in alt spatiu de dormit.

Exista un modul de bucatarie amplasat in zona centrala, care detine un frigider cu congelator integrat, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare si cu un blat pentru suprafata utilizabila. Asa cum se observa si din imaginile postate si chiar in filmarea realizata, exista o hota si suficiente spatii depozitare vesela si accesorii.

In spatele celor doua paturi separate exista un alt spatiu dedicat zonei de toaleta, cu usa acces.
In aceasta zona se afla o cabina de toaleta cu un wc Thedford cu golire pe exterior, o instalatie de dush si o chiuveta pe rotund, dedicata apa rece/calda. In stanga respectivului spatiu, exista o zona destinata vestimentatiei si lenjeriilor.

Oricare geam de la rulota este perfect functional, fiind dotat cu perdele, draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor. Mobila si parchetul existent se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionare, iar sistemul de incalzire cu care este dotata rulota, este asigurat de un model Truma dotat cu ventilatia aerului cald si un aparat aer conditionat montat in plafon.

Rulota este echipata cu un sistem mover Truma, este dotata cu o terasa si echipata cu anvelope noi. Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV), impreuna cu test gaz, realizate recent.
Un model rulota cu doua spatii, bine intretinut, uscat, etans si detinut de persoane nefumatoare.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Rulota LMC 555 K pret 12 990 euro!
Detalii despre rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571.
Urmareste si o filmare realizata pentru acest model rulota, printr-un click pe Rulota LMC!
Click si pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.


Pentru acele persoane care doresc sa ne viziteze parcul de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, locul in care se pot descoperii in permanenta mai mereu, spre prezentare, peste 50 de diferite marci si modele rulote.
rulota lmc 555 k fabricata 2004 rulota lmc 555 model rulota lmc coltar rulota second hand rulota second hand cu 2 spatii modul de bucatarie rulota

interior rulota second hand lmc paturi separate cabina toaleta rulota second hand

Distribuie prietenilor