Rulota LMC 530 an 1995

Rulota LMC 530 an 1995, un model rulota ce ofera confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane, prin afisare a doua spatii de odihna.
Rulota este oferita spre vanzare de catre firma care se ocupa cu vanzari de rulote second hand, sediul fiind orasul Wurzburg – Germania.

Dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri, chiar si în aceasta perioada de pandemie datorita Covid-19.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Detalii tehnice
– lungime: 67o cm;
– latime: 220 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 11o0 kg;

Caracteristici rulota LMC

Este un model rulota second hand ce permite si ofera un confort pentru 4/5 persoane, printr-un coltar mare, modern, care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei.
Asa cum se observa si din imaginile postate, celalalt spatiu este deja convertit in spatiu de dormit.
Bucataria include un frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si blat lemn protectie deasupra.
Exista o cabina de toaleta la fel de moderna, cu cabina pentru dus si toaleta fixa Thedford si chiuveta, alaturi de spatii utile de depozitare.
Detine sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie.
Geamurile sunt perfect functionale, sunt dotate cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, cu mentiunea ca rulota a fost detinuta de nefumatori.

Detine sistem mover si cort pe toata lungimea.
Certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) noi.
Rulota arata foarte bine, nu este uzata la interior, nu are mirosuri, totul este foarte curat, cu toate utilitatile functionale.
A fost detinuta de catre persoane nefumatoare.

Rulota LMC 530 an 1995 pret x xxx euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana (deoarece suntem o familie de romani) si bineinteles cea germana!

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
acest anunt a expirat Rulota LMC 530 an 1995 Rulota LMC 530 an 1995 rulota germaniarulota coltar rulota la interior interior rulotaspatiu dormit cabina toaleta