Sari la conținut

Rulota LMC 530 an 1995


Rulota LMC 530 an 1995, un model rulota ce ofera confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane, prin afisare a doua spatii de odihna.
Rulota este oferita spre vanzare de catre firma care se ocupa cu vanzari de rulote second hand, sediul fiind orasul Wurzburg – Germania.

Dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri, chiar si în aceasta perioada de pandemie datorita Covid-19.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Detalii tehnice
– lungime: 67o cm;
– latime: 220 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 11o0 kg;

Caracteristici rulota LMC

Este un model rulota second hand ce permite si ofera un confort pentru 4/5 persoane, printr-un coltar mare, modern, care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei.
Asa cum se observa si din imaginile postate, celalalt spatiu este deja convertit in spatiu de dormit.
Bucataria include un frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si blat lemn protectie deasupra.
Exista o cabina de toaleta la fel de moderna, cu cabina pentru dus si toaleta fixa Thedford si chiuveta, alaturi de spatii utile de depozitare.

Detine sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie.
Geamurile sunt perfect functionale, sunt dotate cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, cu mentiunea ca rulota a fost detinuta de nefumatori.

Detine sistem mover si cort pe toata lungimea.
Certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) noi.
Rulota arata foarte bine, nu este uzata la interior, nu are mirosuri, totul este foarte curat, cu toate utilitatile functionale.
A fost detinuta de catre persoane nefumatoare.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

acest anunt a expirat rulota lmc 530 an 1995 rulota lmc 530 an 1995 rulota germaniarulota coltar rulota la interior interior rulotaspatiu dormit cabina toaleta