Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota LMC 490 anul 2007

Rulota LMC 490 anul 2007

Rulota LMC 490 anul 2007, un model rulota second hand, ce ofera confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane, prin afisare a doua spatii de odihna.
Este oferita spre vanzare de firma care se ocupa cu vanzari de rulote second hand, sediul orasul Wurzburg – Germania.

Detalii tehnice
– lungime: 672 cm;
– latime: 229 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1040 kg;

Rulota LMC 490 anul 2007

Confortul oferit consta intr-un coltar de calitate, care se poate converti in loc de dormit si doua paturi separate, individuale, cu panou culisant pentru intimitate.
Detine o bucatarie moderna, avand frigider cu compartiment congelator, chiuveta inox cu functionare apa calda/rece si aragaz cu 3 arzatoare, cu geamuri protectie.
Cabina de toaleta este una moderna si spatioasa, cu toaleta fixa Thedford, tavita si sistem pentru dus si cu chiuveta pe colt.
Sistemul de incalzire trumavent este functional, alaturi de celelalte utilitati care se pot descoperii in interiorul rulotei.

Toate geamurile sunt in perfecta stare si detin perdele cu draperii si jaluzele combinate, atat pentru insecte cat si atermice.
Dispune de anvelope noi si are  in dotare un sistem mover si un cort pe toata lungimea caroseriei rulotei.
Certificat pentru viteza de 100 km/ora, verificare sistem gaz si inspectie (TÜV) realizate recent.
Un model rulota second hand bine intretinut, cu doua spatii odihna, a fost detinut de persoane nefumatoare si nu prezinta probleme de umiditate.

Rulota LMC pret 11 200 euro!
Pentru orice detalii care se doresc cunoscute, exista numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana si bineinteles cea germana si se raspunde si la bip primit.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parc rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084.

Daca indragesti acest hobby despre rulote, doresti sa achizitionezi o rulota si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota LMC 2007model rulota second hand cu doua spatiiRulota LMC 490 anul 2007-rulota second handcoltar rulota second handcoltar moderndoua spatii rulotapaturi separateinterior cu doua spatiidoua spatii Rulota LMC 490 anul 2007toaleta rulota second hand