Sari la conținut

Rulota Knaus Sudwind


Rulota Knaus Sudwind, model rulota fabricat in anul 2000, cu doua spatii de odihna si care ofera un confort pentru o familie compusa din 4 persoane.
Detalii tehnice:
– lungime: 652 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1040 kg;
Model rulota Knaus 450, este oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici rulota Knaus Sudwind:

Rulota Knaus Sudwind 450 se prezinta cu configuratia afisata in imagini.
Exista un pat mare fix si un spatiu cu coltar mare si modern, care se poate converti bineinteles in loc de dormit.
Bucataria se prezinta cu frigider incorporat in mobila, cu compartiment congelator, chiuveta, aragaz cu trei arzatoare, spatiu uscator vase.
Alaturi de patul fix exista si o cabina de toaleta spatioasa, in care se afla o toaleta fixa Thedford cu golire pe exterior, la intrare fiind amplasata o chiuveta apa rece/calda.
Detine un sistem de incalzire Truma si care este dotat cu sistem ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii si jaluzele combinate, modele atermice cat si site pe rulou contra insectelor.

Dintre dotarile rulotei, anvelope noi, sistem apa calda, rezervor apa curata, sistem mover, cupla antibalans, aplice electrice, spatii depozitare, etc, etc.
Rulota se prezinta cu cort, un model inchis.
Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, inspectie (TÜV) si pentru sistemul gaz, realizate recent.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota knaus sudwind rulota knaus rulota second handbucatarie rulota coltarinterior mobila rulota toaleta