Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Knaus SudWind 560

Rulota Knaus SudWind 560

Rulota Knaus SudWind 560, model rulota second hand fabricat 2004 si care detine trei spatii de odihna, cu un confort pentru o familie compusa din 6 persoane.

Detalii tehnice rulota:
– lungime: 732 cm;
– latime: 250 cm;
– greutate totala 1700 kg;
– greutate proprie aprox. 1200 kg;
Un model Knaus Sudwind oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Rulota Knaus SudWind 560

Rulota Knaus se prezinta cu un spatiu dotat un pat fix,  un altul cu doua canapele cu un design unic, pozitionat in zona centrala care se poate convertit in spatiu de dormit si doua paturi suprapuse.
Cele doua paturi suprapuse, destinate copii, sunt situate in zona de intrare si detin scara acces.

Modulul de bucatarie moderna se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie, pe un blat de marime considerabila.
Bineinteles ca alaturi de acestea exista multe spatii de depozitare necesare vesela si cele utile intr-o bucatarie.
Alaturi de patul fix exista si o cabina de toaleta spatioasa, dotata cu dus, impreuna cu o toaleta fixa Thedford cu golire pe exterior, la intrare fiind amplasata o chiuveta apa rece/calda.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma si este dotat cu ventilatie a aerului cald in tot interiorul.

Oricare geam rulota este functional, toate fiind dotate cu perdele, draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, deoarece este o rulota extrem de bine intretinuta.

Exista scos certificat pentru viteza de 100 km/ora si detine inspectie (TÜV) recenta, impreuna cu test gaz nou.
Se vinde cu anvelope noi!
Este o rulota second hand foarte bine întretinuta, cu proprietari nefumatori, fara probleme de umiditate si se vinde cu proba la toate utilitatile in momentul instrainarii.

Rulota Knaus pret11 200 euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana si se raspunde si la bip primit!
Daca exista persoane doritoare sa viziteze un parc rulote, sunt asteptati cu placere.
Adresa noastra este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Totodata, daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te si la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Rulota Knaus SudWind 560 Rulota Knaus 2004 rulota second hand cu 3 spatii interior rulota second hand canapele paturi suprapuse modul bucatarie pat fix si toaleta