Rulota Knaus SudWind 530

Rulota Knaus SudWind 530, model rulota second hand cu doua spatii de odihna si care ofera un confort pentru o familie compusa din 4 persoane.
Oferta este facuta de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii rulota

– an fabricatie 2011;
– lungime: 727 cm;
– latime: 232 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1150 kg;

Rulota Knaus SudWind 530

Confortul interior consta in doua paturi individuale si un coltar, care se poate converti cu ajutorul mesei in alt spatiu de dormit.
Exista un modul bucataria modern, care se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa calda/rece, si un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie.

Incalzirea este oferita de catre o soba Truma, dotata cu sistem de ventilatie.
Cabina de toaleta amplasata in mijloc, este extrem de spatioasa, in ea observandu-se o toaleta fixa rotativa marca Thedford, cadita de dush, o chiuveta apa rece/calda, oglinzi si spatii depozitare.

Toate geamurile sunt perfect functionale si sunt dotate cu perdele, draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind o rulota extrem de curata si detinuta de persoane nefumatoare.

Un model rulota second hand dotat cu un sistem mover automatic, terasa Omnistore si multe alte caracteristici care sunt esentiale pentru o rulota fabricata an 2011.
Se prezinta in conditii excelente, iar in momentul vanzarii toate utilitatile se probeaza in fata potentialului cumparator.
Detine anvelope noi si exista certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) obtinuta recent.

Rulota Knaus pret 15 200 euro!
Oricare alte detalii se pot afla la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana!

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc cu rulote second hand de vanzare si pe care-l detinem, ne pot gasi la adresa din orasul Wurzburg, Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat rulote, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma.
Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.
Rulota Knaus SudWind 530 Rulota Knaus SudWind 530 Rulota Knaus germania coltar mare model coltar doua spatii interior rulota modul bucatarie paturi individuale cabina toaleta