Rulota Knaus SudWind 500 anul 2005

Rulota Knaus SudWind 500 anul 2005, model rulota second hand configurata prin doua spatii de odihna, cu un confort oferit pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Detalii tehnice rulota:
– lungime: 726 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1130 kg;

Un model Knaus Sudwind oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Rulota Knaus SudWind 500 anul 2005

Configuratia celor doua spatii de odihna constau intr-un spatiu dotat cu 2 paturi individuale si un altul echipat cu un coltar mare, care se poate converti de asemenea in spatiu de dormit.
Spatiul destinat pentru modulul de bucatarie se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie.
Vizavi bucatarie exista amplasata o cabina de toaleta, careeste echipata cu tavita dus si toaleta fixa Thedford si cu o chiuveta pe colt.

Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si detin cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Rulota Knaus este dotata cu un sistem mover, anvelope noi, terasa Omnistore incasetata, cupla antibalans, suport biciclete, etc.
Beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente.
Este o rulota second hand foarte bine întretinuta, cu proprietari nefumatori, fara probleme de umiditate si se vinde cu proba la toate utilitatile in momentul instrainarii.

Rulota Knaus pret 9 990 euro!
Pentru oricare alte detalii care se doresc aflate, exista numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana!
Daca exista persoane doritoare sa viziteze un parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmarești videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, filmari dedicate rulotisti incepatori si multe alte informatii dedicate.
Rulota Knaus SudWind 500 anul 2005 Rulota Knaus SudWind 500 anul 2005 model rulota second hand model rulota second hand coltar rulota second hand spatiu odihna doua spatii odihna mobila rulota second hand interior rulota knaus modul bucatarie paturi individuale cabina baie