Sari la conținut

Rulota Knaus SudWind 500 anul 2005


Rulota Knaus SudWind 500 anul 2005, model rulota second hand configurata prin doua spatii de odihna, cu un confort oferit pentru o familie compusa din 4/5 persoane. Un model Knaus Sudwind oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii tehnice rulota:
– lungime: 726 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1130 kg;


Rulota Knaus SudWind 500 anul 2005

Configuratia celor doua spatii de odihna constau intr-un spatiu dotat cu 2 paturi individuale si un altul echipat cu un coltar mare, care se poate converti de asemenea in spatiu de dormit.
Spatiul destinat pentru modulul de bucatarie se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie.
Vizavi bucatarie exista amplasata o cabina de toaleta, careeste echipata cu tavita dus si toaleta fixa Thedford si cu o chiuveta pe colt.

Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si detin cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Rulota Knaus este dotata cu un sistem mover, anvelope noi, terasa Omnistore incasetata, cupla antibalans, suport biciclete, etc.
Beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente.
Este o rulota second hand foarte bine întretinuta, cu proprietari nefumatori, fara probleme de umiditate si se vinde cu proba la toate utilitatile in momentul instrainarii.


Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota knaus sudwind 500 anul 2005 rulota knaus sudwind 500 anul 2005 model rulota second hand model rulota second hand coltar rulota second hand spatiu odihna doua spatii odihna mobila rulota second hand interior rulota knaus modul bucatarie paturi individuale cabina baie

Distribuie prietenilor