Rulota Knaus SudWind 500 anul 2000

Rulota Knaus SudWind 500 anul 2000, un model rulota second hand care se prezinta cu trei spatii de odihna pentru sase persoane.
Rulota Knaus este oferita spre vanzare din parc rulote, de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice rulota:
– lungime 715 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1120 kg;

Rulota Knaus SudWind 500 anul 2000

Cele trei spatii constau intr-un pat fix, doua canapele care se convertesc in zona de dormit cu ajutorul mesei si doua paturi suprapuse si amplasate la intrare.
Modulul de bucatarie existent detine un frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu blat rabatabil pozitionat deasupra.
Tot in cadrul modulului respectiv exista o intreaga varietate de spatii depozitare vesela si accesorii bucatarie.

Cabina de toaleta, situata langa acel pat fix, este dotata cu instalatie dus si toaleta fixa Thedford , model rotitor, iar la intrare exista o chiuveta apa calda/rece.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma cu aparat ventilatie.
Toate geamurile sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat modele atermice, cat si contra insectelor.

Mobila din interior se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionalitate.
Rulota detine anvelope noi, un sistem mover, terasa incasetata,  cupla antibalans, etc.
Toate dotarile existente din acest model rulota second hand sunt functionale si sunt probate in momentul in care se realizeaza vanzarea.
Exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) valabile.

Rulota Knaus pret 9 500 euro!
Oricare alte detalii, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana si oferim un avantaj in purtarea de discutii, prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asiguram ca sunt asteptati cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 oras  Wurzburg, unde se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Aboneaza-te printr-un simplu click pe canal Youtube BlogRulote si descopera sfaturi si recomandari, prin filmari cu rulote second hand si rulote noi.
Rulota Knaus SudWind 500 anul 2000 Rulota Knaus SudWind 500 anul 2000model rulota second hand cu 3 spatii model rulota second hand cu paturi suprapusezone de dormit model rulota second hand interior model rulota second hand paturi suprapuse interior rulota knaus zona de dormit pat fix chiuveta intrare toaleta