Sari la conținut

Rulota Knaus SudWind 450 anul 2002


Rulota Knaus SudWind 450 anul 2002, un model rulota second hand care doua zone de odihna pentru confort familie 4 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare din parc rulote, de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice rulota Knaus:
– lungime 662 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1040 kg;

Rulota Knaus SudWind 450 anul 2002

Rulota Knaus se prezinta la interior cu un coltar mare, care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei si in capatul opus, un pat fix mare.
Modulul de bucatarie detine un frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie rabatabile si pozitionate deasupra.
Exista o cabina de toaleta dotata cu instalatie dus si toaleta fixa Thedford rotitoare si cu o chiuveta apa calda/rece in zona de intrare.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma cu ventilatie.
Toate geamurile sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.

Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionalitate.
Rulota detine anvelope noi, un sistem mover, cort model inchis,  cupla antibalans, suport biciclete, etc.
Toate dotarile existente din rulota sunt functionale si sunt probate in momentul vanzarii.
Exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) valabila.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota knaus sudwind 450 anul 2002 rulota knaus sudwind 450 model rulota second hand coltar rulota second hand interior rulota second hand aspect interior rulota la interior doua zone de dormit modul bucatarie pat fix rulota second hand chiuveta toaleta