Rulota Knaus SudWind 450 anul 2002

Rulota Knaus SudWind 450 anul 2002, un model rulota second hand care doua zone de odihna pentru confort familie 4 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare din parc rulote, de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice rulota Knaus:
– lungime 662 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1040 kg;

Rulota Knaus SudWind 450 anul 2002

Rulota Knaus se prezinta la interior cu un coltar mare, care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei si in capatul opus, un pat fix mare.
Modulul de bucatarie detine un frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie rabatabile si pozitionate deasupra.
Exista o cabina de toaleta dotata cu instalatie dus si toaleta fixa Thedford rotitoare si cu o chiuveta apa calda/rece in zona de intrare.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma cu ventilatie.
Toate geamurile sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.

Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionalitate.
Rulota detine anvelope noi, un sistem mover, cort model inchis,  cupla antibalans, suport biciclete, etc.
Toate dotarile existente din rulota sunt functionale si sunt probate in momentul vanzarii.
Exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) valabila.

Rulota Knaus pret 8 200 euro!
Oricare alte detalii, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii, prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asiguram ca-i asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 oras  Wurzburg, unde se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Aboneaza-te printr-un click pe canal Youtube BlogRulote si descopera sfaturi si recomandari, prin filmari cu rulote second hand si rulote noi.
Rulota Knaus SudWind 450 anul 2002 Rulota Knaus SudWind 450 model rulota second hand coltar rulota second hand interior rulota second hand aspect interior rulota la interior doua zone de dormit modul bucatarie pat fix rulota second hand chiuveta toaleta