Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Knaus SudWind 450 anul 2001

Rulota Knaus SudWind 450 anul 2001

Rulota Knaus SudWind 450 anul 2001, model rulota second hand cu doua spatii de odihna si pentru confortul unei familii compusa din patru/cinci persoane.

Caracteristici tehnice rulota Knaus:
– lungime 647 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1040 kg;
Acest model rulota Knaus, este oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Rulota Knaus SudWind 450 anul 2001

Rulota Knaus se prezinta la interior cu un coltar mare care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei si un alt spatiu dotat cu un pat mare fix.
Bucataria detine un frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie rabatabile si pozitionate deasupra.
Exista o cabina de toaleta amplasata langa patul fix, dotata cu tavita pentru dus si toaleta fixa Thedford rotitoare, la intrare fiind pozitionata o chiuveta apa calda/rece.
Model de rulota cu doua spatii care detine un sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt in stare perfecta si functionale, existand in dotarea lor perdele si draperii, impreuna cu jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.

Mobila din interior se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionare, iar unul din aspecte care trebuie mentionat, este acela ca rulota a fost detinuta de nefumatori.
Dispune de trape aerisire, spoturi electrice, multe compartimente depozitare, etc.
Se afiseaza cu anvelope noi si o terasa Omnistore in cutie, iar pentru toate dotarile existente se realizeaza proba in momentul vanzarii.
Un model rulota pentru care exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, control nou gaz si inspectie (TÜV) valabila.

Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana, deoarece suntem o familie de romani si se raspunde si la bip primit.

Aceasta pandemie datorata Covid-19, nu ne opreste sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote noi si second hand, sfaturi si recomandari, prin filmari cu rulote din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
anunt expirat Rulota Knaus SudWind 450 anul 2001Rulota Knaus SudWind 450 anul 2001model rulota second handcoltar rulota second hand interior model rulota second hand knaus interior cu doua spatiidoua spatii pat fix si toaleta chiuveta toaleta