Rulota Knaus SudWind 2005

Rulota Knaus SudWind 2005, model rulota second hand din parc rulote, configurata prin doua spatii de odihna, cu un confort oferit pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Detalii tehnice rulota:
– lungime: 726 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1130 kg;
Modelul Knaus Sudwind este oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Vizitarea oricarei rulote din parcul nostru de rulote, este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Rulota Knaus SudWind 2005

Rulota Knaus se prezinta cu un spatiu de dormit dotat un pat fix si un altul spatiu de odihna echipat cu un coltar mare, care se poate converti in spatiu de dormit.
Spatiul destinat pentru bucatarie se prezinta cu frigider dotat cu congelator, o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie.
Alaturi de patul fix exista si o cabina de toaleta spatioasa, in care se afla o toaleta fixa Thedford cu golire pe exterior, la intrare fiind amplasata o chiuveta apa rece/calda.

Sistemul de incalzire este asigurat de o soba marca Truma, dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind o rulota extrem de curata.

Este dotata cu un sistem mover, cort pe toata lungimea, anvelope noi si multe alte caracteristici care sunt esentiale pentru o rulota fabricata pe perioada anilor 2005.
Exista certificat omologat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) si test gaz valabile.

Este un model rulota destul de cunoscut, foarte bine intretinut, cu proprietari nefumatori, fara probleme de umiditate si care se ofera spre vanzare cu proba la toate utilitatile.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota knaus sudwind 2005rulota knaus sudwind 2005 parc ruloterulota knaus sudwind 2005 parc rulote coltar rulota din parc rulote bucatarie spatii odihna interior rulota din parc rulote pat fix si toaleta chiuveta apa