Rulota Knaus-model SudWind 450

Rulota Knaus-model SudWind 450, oferita spre vanzare din parc rulote de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.
Este un model rulota fabricat in anul 2007 si care detine 2 spatii de odihna, oferind un  confort pentru 4/5 persoane.

Caracteristici tehnice

– lungime: 670 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 980 kg;

In interior se pot descoperii doua paturi individuale si un coltar care se poate converti bineinteles in alt spatiu de dormit.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, o chiuveta apa calda/rece si un  aragaz cu trei arzatoare. Exista geamuri protectie la aragaz si chiuveta.
Detine sistem de incalzire model Truma si dotat cu ventilatie a aerului cald.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele, draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Exista si o cabina de toaleta spatioasa cu chiuveta apa rece/calda si o toaleta fixa Thedford, avand cu golire pe exterior.

Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare si mai ales ca rulota a fost detinuta de nefumatori.
Toate dotarile existente sunt cele pentru o rulota cu dotarile din anul respectiv, inclusiv sistem mover si un model de cort inchis.
Exista certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) valabila pana la data de  02.2022.

Rulota Knaus-model SudWind 450

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

anunt expirat rulote second hand rulote second hand rulote second hand firma vanzari rulote firma vanzari rulote firma vanzari rulote coltar modila rulota cabina toaleta