Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Knaus – model SudWind 450

Rulota Knaus – model SudWind 450

Rulota Knaus – model SudWind 450, oferita spre vanzare din parc rulote de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.
Este un model rulota fabricat in anul 2007 si care detine 2 spatii de odihna, oferind un  confort pentru 4/5 persoane.
Caracteristici tehnice:
– lungime: 670 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 980 kg;

In interior se pot descoperii doua paturi individuale si un coltar care se poate converti bineinteles in alt spatiu de dormit.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, o chiuveta apa calda/rece si un  aragaz cu trei arzatoare. Exista geamuri protectie la aragaz si chiuveta.
Detine sistem de incalzire model Truma si dotat cu ventilatie a aerului cald.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele, draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Exista si o cabina de toaleta spatioasa cu chiuveta apa rece/calda si o toaleta fixa Thedford, avand cu golire pe exterior.

Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare si mai ales ca rulota a fost detinuta de nefumatori.
Toate dotarile existente sunt cele pentru o rulota cu dotarile din anul respectiv, inclusiv sistem mover si un model de cort inchis.
Exista certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) valabila pana la data de  02.2022.

Rulota Knaus de la firma vanzari rulote, pret 9 700 euro!
Oricare alte detalii se pot afla la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana (deoarece suntem romani) si bineinteles cea germana!

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parc rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul Wurzburg, Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084.
Acceseaza Pagina Oficiala AnuntDivers, locul unde se afla cu multe articole postate.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
rulote second hand rulote second hand rulote second hand firma vanzari rulote firma vanzari rulote firma vanzari rulote coltar modila rulota cabina toaleta