Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Knaus EuroStar 500

Rulota Knaus EuroStar 500

Firma din Germana specializata in comertul de rulote second hand si cu sediul in orasul Wurzburg, vinde rulota Knaus Eurostar 500, model fabricat in anul 2002 si care ofera doua spatii de odihna.
Caracteristici tehnice rulota Knaus:
– lungime: 712 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1190 kg;

Rulota Knaus Eurostar 500 permite si ofera confort pentru 4/5 persoane, printr-un coltar mare si care se poate converti in spatiu de dormit cu ajutorul mesei si un alt spatiu dotat cu un pat fix.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si geamuri protectie deasupra.
Exista o cabina de toaleta cu cabina pentru dus si toaleta fixa Thedford si cu chiuveta la intrare.
Detine sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Dispune de o trapa aerisire model panoramic, un sistem de aer conditionat montat in zona dormitorului, spoturi electrice, multe compartimente depozitare, etc.

Terasa Omnistore montata pe sina.
Certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) facuta recent si valabila pana la data de  02.2022.

Rulota, model fabricat in 2002 arata impecabil, nu este uzata la interior, nu are mirosuri, rulota de nefumatori, totul este foarte curat si binenteles functionale utilitatile.

Rulota Knaus pret 8999 euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana si bineinteles cea germana!

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parc rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
rulote second hand Rulota Knaus EuroStar 500 rulote second hand Rulota Knaus EuroStar 500 canapele Rulota Knaus EuroStar 500 bucataria Rulota Knaus EuroStar 500 interior Rulota Knaus EuroStar 500 toaleta si pat Rulota Knaus EuroStar