Sari la conținut

Rulota Knaus Eurostar 2005


Rulota Knaus Eurostar 2005, model rulota second hand extrem de accesorizat, cu o configuratie cu doua spatii de odihna, oferind confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Detalii tehnice rulota:
– lungime: 720 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1400 kg;
Modelul Knaus Eurostar este oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Trebuie cunoscut ca vizitarea oricarei rulote din parcul nostru de rulote, este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Rulota Knaus Eurostar 2005

Rulota Knaus se prezinta cu un spatiu de dormit dotat un pat fix si un alt spatiu de odihna echipat cu un coltar mare, care se poate converti deasemenea in spatiu de dormit.
Pe langa aceasta configurare, rulota afiseaza o bucatarie extrem de moderna.
Zona destinata pentru bucatarie se prezinta cu un blat extrem de generos, in care se observa o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare, ambele cu geamuri protectie si un cuptor mare pe gaz.
Vizavi de acest modul este amplasat un frigider cu congelator separat.

Alaturi de patul fix exista si o cabina de toaleta spatioasa, in care se afla o toaleta fixa Thedford cu golire pe exterior, la intrare fiind amplasata o chiuveta apa rece/calda.
Un sistem suplimentar de racire/incalzire este asigurat de un aparat aer conditionat amplasat sub una din canapele, iar incalzire standard a rulotei este realizata de o soba marca Truma dotata cu ventilatie.

Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Cabina de toaleta, situata langa patul fix, detine un wc rotativ, cu golire in exterior, cu amplasarea unei chiuvete pe rotund la intrare.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau de functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Este dotata cu doua televizoare led, un sistem mover, cort pe toata lungimea, anvelope noi si multe alte caracteristici care sunt esentiale pentru o rulota fabricata in 2005.
Exista certificat omologat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) si test gaz valabile.

Este un model rulota second hand destul de bine intretinut, a fost in posesia de proprietari nefumatori si se prezinta fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota knaus eurostar 2005 rulota knaus eurostar 2005 rulota eurostar 2005coltar model rulota second hand interior model rulota second hand spatiu interior spatiu odihna model rulota televizor rulota second hand dormitor si baie spatiu dormit chiuveta apa cabina toaleta