Rulota Knaus Eurostar 2005

Rulota Knaus Eurostar 2005, model rulota second hand extrem de accesorizat, cu o configuratie cu doua spatii de odihna, oferind confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Detalii tehnice rulota:
– lungime: 720 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1400 kg;
Modelul Knaus Eurostar este oferit spre vanzare de catre firma rulote second hand, cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Trebuie cunoscut ca vizitarea oricarei rulote din parcul nostru de rulote, este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Rulota Knaus Eurostar 2005

Rulota Knaus se prezinta cu un spatiu de dormit dotat un pat fix si un alt spatiu de odihna echipat cu un coltar mare, care se poate converti deasemenea in spatiu de dormit.
Pe langa aceasta configurare, rulota afiseaza o bucatarie extrem de moderna.
Zona destinata pentru bucatarie se prezinta cu un blat extrem de generos, in care se observa o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare, ambele cu geamuri protectie si un cuptor mare pe gaz.
Vizavi de acest modul este amplasat un frigider cu congelator separat.

Alaturi de patul fix exista si o cabina de toaleta spatioasa, in care se afla o toaleta fixa Thedford cu golire pe exterior, la intrare fiind amplasata o chiuveta apa rece/calda.
Un sistem suplimentar de racire/incalzire este asigurat de un aparat aer conditionat amplasat sub una din canapele, iar incalzire standard a rulotei este realizata de o soba marca Truma dotata cu ventilatie.

Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Cabina de toaleta, situata langa patul fix, detine un wc rotativ, cu golire in exterior, cu amplasarea unei chiuvete pe rotund la intrare.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau de functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Este dotata cu doua televizoare led, un sistem mover, cort pe toata lungimea, anvelope noi si multe alte caracteristici care sunt esentiale pentru o rulota fabricata in 2005.
Exista certificat omologat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) si test gaz valabile.

Este un model rulota second hand destul de bine intretinut, a fost in posesia de proprietari nefumatori si se prezinta fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Rulota Knaus pret xx xxx euro!
Oricare alte detalii, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii, prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.
Cunoastem ca exista in tara abonamente telefonice cu minute internationale, dar incercam sa facilitam posibilitatea de dialog.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un adevarat parc rulote, i-asiguram ca-i asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Canalul Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Knaus Eurostar 2005 Rulota Knaus Eurostar 2005 Rulota Eurostar 2005coltar model rulota second hand interior model rulota second hand spatiu interior spatiu odihna model rulota televizor rulota second hand dormitor si baie spatiu dormit chiuveta apa cabina toaleta