Sari la conținut

Rulota Knaus cu 2 spatii odihna


Rulota Knaus cu 2 spatii odihna, un model rulota second hand proiectat pentru un confort oferit uneri familii compusa din 4/5 persoane. Oferta este facuta de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Detalii rulota

– An fabricatie: 2012;
– Marca: Knaus;
– Model: 450;
– lungime: 680 cm;
– latime: 230 cm;
– Greutate totala 1300 kg;
– Greutate proprie 1070 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;

Rulota Knaus cu 2 spatii odihna

Configurarea celor doua spatii constau intr-un spatiu dotat cu un pat frantuzesc si un altul echipat cu un coltar mare si modern, care se poate converti de asemenea in spatiu de dormit.

Exista un modul de bucatarie amplasat in zona de mijloc, in componenta caruia exista un cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie. Bineinteles ca alaturi de acestea exista multe spatii de depozitare necesare.

Cabina de toaleta, pozitionata langa patul frantuzesc, detine o toaleta fixa rotativa Thedford generatie noua, tavita dush si cateva spatii utile depozitare, iar chiuveta de afla se afla la intrare.
Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba Truma, dotata cu ventilatie si un aparat aer conditionat.

Toate geamurile detinute de rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor. Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Rulota Knaus 450 cu 2 spatii este dotata cu cort, detine anvelope noi si beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente. Trebuie cunoscut faptul ca in momentul preluarii rulotei, toate utilitatile sunt testate cu cumparatorul.

Rulota Knaus pret 14 500 euro!
Detalii despre rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Sau click pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unse sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, deoarece in permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
rulota knaus cu 2 spatii odihnarulota knaus cu 2 spatii odihnamodel rulota second hand cu 2 spatiicoltar model rulota second hand cu 2 spatii interior rulota knausmodul bucatarie rulota second hand cu 2 spatiiaspect mobila rulota second handmodel rulota cu 2 spatii interior rulota second hand knaus 2012pat franzuzesc si cabina toaleta

Distribuie prietenilor