Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Knaus Cheers 500 an 2001

Rulota Knaus Cheers 500 an 2001

Rulota Knaus Cheers 500 an 2001, model rulota second hand cu doua spatii si cu un confort pentru o familie compusa din 4-5 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare din parc rulote de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice rulota Knaus:
– lungime: 712 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1190 kg;

Rulota Knaus afiseaza un coltar mare care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei si un alt spatiu dotat cu un pat fix.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si blaturi lemn protectie deasupra.
Exista o cabina de toaleta cu cabina pentru dus si toaleta fixa Thedford rotitoare si cu chiuveta apa calda/rece la intrare.
Detine sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Dispune de o trapa aerisire model panoramic si o alta de 40 cm x 40 cm, spoturi electrice, multe compartimente depozitare, etc.

Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionare si trebuie cunoscut faptul ca rulota a fost detinuta de nefumatori.
Toate dotarile existente sunt functionale si cu proba in momentul vanzarii, alaturi de un sistem mover, cupla antibalans si un model de cort inchis.
Un model rulota pentru care exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, control nou gaz si inspectie (TÜV) valabila.

Rulota Knaus pret 8 500 euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana si se raspunde si la bip primit.

Aceasta pandemie datorata Covid-19, nu ne opreste sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote second hand, sfaturi si recomandari, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Knaus Cheers 500 an 2001 Rulota Knaus Cheers 500 an 2001rulota second handcoltar rulota second hand interior rulota second hand bucatarie rulota second hand aspect interior chiuveta la intrare baieinterior knaus toaleta si pat fix