Sari la conținut

Rulota Knaus Cheers 500 an 2001


Rulota Knaus Cheers 500 an 2001, model rulota second hand cu doua spatii si cu un confort pentru o familie compusa din 4-5 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare din parc rulote de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice rulota Knaus:
– lungime: 712 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1190 kg;

Rulota Knaus afiseaza un coltar mare care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei si un alt spatiu dotat cu un pat fix.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si blaturi lemn protectie deasupra.
Exista o cabina de toaleta cu cabina pentru dus si toaleta fixa Thedford rotitoare si cu chiuveta apa calda/rece la intrare.

Detine sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Dispune de o trapa aerisire model panoramic si o alta de 40 cm x 40 cm, spoturi electrice, multe compartimente depozitare, etc.

Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionare si trebuie cunoscut faptul ca rulota a fost detinuta de nefumatori.
Toate dotarile existente sunt functionale si cu proba in momentul vanzarii, alaturi de un sistem mover, cupla antibalans si un model de cort inchis.
Un model rulota pentru care exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, control nou gaz si inspectie (TÜV) valabila.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.


Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
rulota knaus cheers 500 an 2001 rulota knaus cheers 500 an 2001rulota second handcoltar rulota second hand interior rulota second hand bucatarie rulota second hand

aspect interior chiuveta la intrare baieinterior knaus toaleta si pat fix

Distribuie prietenilor