Sari la conținut

Rulota Knaus BlueLine 500


Rulota Knaus BlueLine 500, model rulota second hand fabricat an 1999 si care se prezinta cu trei spatii de odihna pentru 6 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare din parc rulote, de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice:
– lungime: 717 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1070 kg;

Rulota Knaus BlueLine 500

Rulota Knaus se prezinta la interior cu un coltar mare care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei si in capatul opus, un alt spatiu dedicat odihnei.
Acest ultim spatii consta in doua canepale si masa care se convertesc de asemenea in loc de dormit si doua paturi suprapuse cu scara acces.

Bucataria detine un frigider dotat cu congelator, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu blaturi protectie rabatabile si pozitionate deasupra.
Exista o cabina de toaleta dotata cu tavita pentru dush si toaleta fixa Thedford cu golire in exterior si o chiuveta apa calda/rece.

Model de rulota cu trei spatii care detine un sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie.
Toate geamurile sunt in stare perfecta si functionale, existand in dotarea lor perdele si draperii, impreuna cu jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.

Mobila se prezinta intr-o stare foarte buna, fara probleme de aspect sau functionalitate.
Rulota detine un cort model inchis si anvelope noi.
Toate dotarile existente din rulota sunt functionale si sunt probate in momentul vanzarii.
Exista certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) valabila.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota knaus blueline 500rulota knaus blueline 500rulota knaus blueline 500coltar rulota bucataria spatii odihna trei spatii interior rulota paturi suprapuse aspect mobila cabina toaleta