Rulota Knaus Azur 500

Rulota Knaus Azur 500, rulota second hand fabricata in anul 1997 si care ofera confort pentru 4 persoane prin afisare a doua spatii de odihna.
Detalii tehnice generale:
– lungime 672 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1400 kg;
– greutate proprie 1100 kg;

Rulota Knaus Azur 500

Rulota este configurata la interior printr-un spatiu dotat cu un coltar mare si modern, convertibil in spatiu de dormit si un alt spatiu de dormit constant intr-un pat matrimonial.

Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, chiuveta apa calda/rece, aragaz cu trei arzatoare.
Exista si o cabina de toaleta impartita in spatiu cu chiuveta la intrare si un altul cu toaleta fixa si cabina pentru dus.
Sistem de incalzire Truma si dotat cu ventilatie.
Oricare geam rulota este functional si fiecare este dotat cu draperii si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta pe culoare deschisa, este bine intretinuta si detine o multime de optiuni de depozitare.

Rulota Knaus este foarte bine pastrata si se afla in conditii extrem de bune, cu toate utilitatile existente functionale.
Detine un certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) facuta recent.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

acest anunt a expirat rulota second hand rulota knaus rulota second hand coltar rulota knaus rulota knaus bucatarie rulota knaus interior chiuveta exterioara pat si toaleta