Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Knaus Azur 500 cu 2 spatii

Rulota Knaus Azur 500 cu 2 spatii

Rulota Knaus Azur 500 cu 2 spatii, model rulota fabricat 2004 si care ofera un confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.

Caracteristici rulota Knaus:

– lungime 726 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1130 kg;

Rulota Knaus Azur cu 2 spatii

Cele doua spatii de odihna constau intr-un spatiu dotat cu doua paturi individuale si un altul echipat cu un coltar mare, care se poate converti de asemenea in spatiu de dormit. Exista disponibil un separator intimitate intre cele doua spatii de odihna.
Exista un modul de bucatarie in componenta caruia exista un cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie.
Bineinteles ca alaturi de acestea exista multe spatii de depozitare necesare.

Cabina de toaleta, pozitionata central, detine o toaleta fixa rotativa Thedford generatie noua, o chiuveta pe colt si tavita dush si cateva spatii utile depozitare.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma dotat cu ventilatie.

Toate geamurile detinute de rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Rulota Knaus Azur este dotata cu un sistem mover, cort pe toata lungimea si multe alte caracteristici ce sunt esentiale pentru o rulota second hand a anului 2004.
Beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente.
Trebuie cunoscut faptul ca in momentul preluarii rulotei, toate utilitatile sunt testate cu cumparatorul.

Rulota este oferita de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitatea consta in vanzare de rulote second hand.
Daca esti in cautarea unei rulote si inca nu te-ai decis, te asteptam cu un apel telefonic, sau prin vizitarea unui real parc rulote pe care-l detinem si in care pot fi mereu descoperite peste 40 modele rulote.
Adresa noastra este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.

Rulota Knaus pret 10 500 euro!
Pentru oricare alte detalii lcare se doresc aflate, exista numarul de telefon 0049 171 4509571
Rulota Knaus Azur 500 cu 2 spatii Rulota cu 2 spatii model rulota second hand coltar rulota doua spatii mobila rulota interior rulota spatii odihna paturi individuale toaleta