Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Knaus Azur 500 anul 2004

Rulota Knaus Azur 500 anul 2004

Rulota Knaus Azur 500 anul 2004, un model rulota second hand cu doua spatii de odihna, cu un confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Caracteristici rulota Knaus:
– lungime 726 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1700 kg;
– greutate proprie 1130 kg;

Rulota Knaus Azur 500 anul 2004

Cele doua spatii de odihna constau intr-un spatiu dotat un pat fix si un altul echipat cu un coltar mare, care se poate converti de asemenea in spatiu de dormit.

Modulul de bucatarie moderna se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, o chiuveta apa calda/rece, un aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie, pe un blat de marime considerabila.
Bineinteles ca alaturi de acestea exista multe spatii de depozitare necesare.
Exista o cabina de toaleta echipata cu tavita dus si toaleta fixa Thedford si cu o chiuveta la intrare.

Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma si dotat cu ventilatie si de un aparat de aer conditionat pozitionat sub canapele.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, si jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau functionare, fiind un model rulota extrem de curat.

Rulota Knaus Azur este dotata cu un cort pe toata lungimea si multe alte caracteristici ce sunt esentiale pentru o rulota second hand a anului 2004.
Beneficiaza de certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz si inspectie (TÜV) recente.
Este o rulota foarte bine întretinuta, cu proprietari nefumatori, fara  probleme de umiditate si se vinde cu proba la toate utilitatile in momentul instrainarii.

Rulota Knaus pret 10 500 euro!
Pentru oricare alte detalii lcare se doresc aflate, exista numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana!

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poti sa urmarești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Knaus Azur 500 anul 2004 Rulota Knaus Azur model rulota second hand knaus coltar model rulota second doua spatii rulota second hand pat fix rulota second hand chiuveta intrare