Sari la conținut

Rulota Knaus 500 anul 1997


Rulota Knaus 500 anul 1997, model rulota second hand care se prezinta configurat prin doua spatii de dormit pentru 4/5 persoane.
Suntem firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania si activitatea noastra consta in vanzare de rulote second hand.
Vorbim limba romana si bineinteles cea germana!

Caracteristici tehnice:
– lungime: 670 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 970 kg;

Rulota Knaus 500 anul 1997

Configuratia rulotei la interior a celor doua spatii odihna consta in doua canapele care se convertesc in spatiu de dormit si cu posibilitatea de adaptare a unui pat suprapus, plin pliere zona superioara.
Al doilea spatiu de dormit se poate observa in capatul opus, prin convertirea canapelelor existente.
Bucataria se prezinta cu chiuveta apa calda/rece si aragaz cu trei arzatoare, spatiu destinat uscator vase si sertare vesela. Vizavi exista un frigider marca Electrolux inclus in mobila la o inaltime medie.

Exista si o cabina de toaleta, impartita intr-un spatiu cu chiuveta la intrare si un altul cu toaleta fixa si cabina pentru dus.
Detine un sistem de incalzire Truma.
Oricare geam rulota este functional si fiecare este dotat cu draperii si perdele, cu jaluzele combinate, atat atermice cat si contra insectelor.
Mobila se prezinta pe culoare deschisa, este bine intretinuta si detine o multime de optiuni de depozitare.
Model rulota second hand care detine si o copertina pe toata lungimea si se prezinta cu certificat pentru viteza de 100 km/ora, anvelope noi, test gaz si inspectie (TÜV) efectuate recent.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

anunt expirat anuntdivers rulota knaus 500 anul 1997rulota knaus 500 anul 1997rulota knaus 500 anul 1997doua spatii knaus second hand doua spatii knaus second hand interior rulota second handbucatarie rulota second hand spatiu de dormit toaleta knaus