Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba Swing 532


Rulota Hymer Eriba Swing 532, un model rulota second hand fabricat 2003 si care ofera confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Detalii tehnice rulota Eriba
– lungime cca 730 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1350 kg;
– greutate proprie 1210 kg;

Un model rulota Hymer care se prezinta cu un spatiu de dormit dotat cu doua paturi individuale si un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar modern, care se poate converti in alt loc de odihna.
Intre ambele spatii exista un despartitor intimitate.
Modulul de bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare protejate de un blat rabatabil.
Sistemul de incalzire este asigurat de un model Truma.

Oricare geam rulota este functional si toate sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, asa cum se observa si in videoclipul realizat, fara probleme de aspect sau nefunctionare.
Cabina de toaleta, amplasata vizavi de bucatarie, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si o chiuveta pe rotund.

Rulota Hymer Eriba Swing

Rulota second hand dispune de sistem mover, terasa Omnistore, anvelope noi, cupla antibalans, multe spatii depozitare, etc.
Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat si utilat, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Urmareste videoclipul dedicat Rulota Eriba Swing 532

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota hymer eriba swing 532 rulota hymer eriba swing 532model rulota second handcoltar model rulota second handinteriorpaturi individualeinterior hymermodul bucatariecabina toaleta