Rulota Hymer Eriba Swing 532

Rulota Hymer Eriba Swing 532, un model rulota second hand fabricat 2003 si care ofera confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Detalii tehnice rulota Eriba
– lungime cca 730 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1350 kg;
– greutate proprie 1210 kg;

Un model rulota Hymer care se prezinta cu un spatiu de dormit dotat cu doua paturi individuale si un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar modern, care se poate converti in alt loc de odihna.
Intre ambele spatii exista un despartitor intimitate.
Modulul de bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare protejate de un blat rabatabil.
Sistemul de incalzire este asigurat de un model Truma.

Oricare geam rulota este functional si toate sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, asa cum se observa si in videoclipul realizat, fara probleme de aspect sau nefunctionare.
Cabina de toaleta, amplasata vizavi de bucatarie, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si o chiuveta pe rotund.

Rulota Hymer Eriba Swing

Rulota second hand dispune de sistem mover, terasa Omnistore, anvelope noi, cupla antibalans, multe spatii depozitare, etc.
Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat si utilat, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Urmareste videoclipul dedicat Rulota Eriba Swing 532

Rulota Eriba pret 9 900 euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii, prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.
Stim ca exista in tara abonamente telefonice cu minute internationale, dar incercam sa facilitam posibilitatea de dialog.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote second hand, i-asiguram ca-i asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Iar daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Rulota Hymer Eriba Swing 532 Rulota Hymer Eriba Swing 532model rulota second handcoltar model rulota second handinteriorpaturi individualeinterior hymermodul bucatariecabina toaleta