Rulota Hymer Eriba Nova 545

Rulota Hymer Eriba Nova 545, model rulota second hand fabricat in 2005 si care se prezinta cu doua spatii de odihna pentru 4 persoane.
Detalii tehnice rulota Eriba
– lungime cca 745 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1700 kg;
– greutate proprie 1250 kg;

Un model rulota Hymer este oferit spre vanzare de catre firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitatea consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Rulota Hymer Eriba Nova 545

Rulota second hand se prezinta cu un spatiu de dormit dotat cu un pat matrimonial si cu un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar mare, care se poate converti in alt loc de odihna.
Modulul de bucatarie se prezinta cu frigider Dometic dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare asezate pe un blat mare si modern.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma.

Toate geamurile de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, asa cum se observa si in videoclipul realizat, fara probleme de aspect sau nefunctionare.
Cabina de toaleta, amplasata langa patul matrimonial, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si un sistem de dush. La intrare exista o chiuveta pe rotund.

Rulota dispune de sistem mover, copertina, anvelope noi, cupla antibalans, multe spatii depozitare, etc.
Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat, de nefumatori, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Urmareste videoclipul dedicat Rulota Hymer Eriba Nova 545

Rulota Hymer Eriba pret 12 000 euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii, prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.
Stim ca exista in tara abonamente telefonice cu minute internationale, dar incercam sa facilitam posibilitatea de dialog.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asiguram ca-i asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
Rulota Hymer Eriba Nova 545 model rulota second handmodel rulota second handcoltar rulota second hand interior doua spatii modul bucatarie pat matrimonial zona toaleta