Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba Nova 545


Rulota Hymer Eriba Nova 545, model rulota second hand fabricat in 2005 si care se prezinta cu doua spatii de odihna pentru 4 persoane.
Detalii tehnice rulota Eriba
– lungime cca 745 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1700 kg;
– greutate proprie 1250 kg;

Un model rulota Hymer este oferit spre vanzare de catre firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitatea consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Rulota Hymer Eriba Nova 545

Rulota second hand se prezinta cu un spatiu de dormit dotat cu un pat matrimonial si cu un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar mare, care se poate converti in alt loc de odihna.
Modulul de bucatarie se prezinta cu frigider Dometic dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare asezate pe un blat mare si modern.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma.

Toate geamurile de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, asa cum se observa si in videoclipul realizat, fara probleme de aspect sau nefunctionare.
Cabina de toaleta, amplasata langa patul matrimonial, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si un sistem de dush. La intrare exista o chiuveta pe rotund.

Rulota dispune de sistem mover, copertina, anvelope noi, cupla antibalans, multe spatii depozitare, etc.
Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat, de nefumatori, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Urmareste videoclipul dedicat Rulota Hymer Eriba Nova 545

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota hymer eriba nova 545 model rulota second handmodel rulota second handcoltar rulota second hand interior doua spatii modul bucatarie pat matrimonial zona toaleta