Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba Nova 532


Rulota Hymer Eriba Nova 532, model rulota second hand fabricat in anul 1996 si care ofera confort pentru 4 persoane prin doua spatii de odihna.
Caracteristici tehnice rulota:
– lungime 697 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1150 kg;

Rulota Hymer Eriba Nova

Model rulota care se prezinta cu un spatiu de odihna dotat cu un pat fix si un alt spatiu in care se afla un coltar mare si modern, care se poate converti in loc de dormit.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator incorporat, chiuveta inox si aragaz cu trei arzatoare, protejate cu blat.

Detine si o cabina de toaleta, mare si spatioasa, detine o cu chiuveta si un wc fix Thedford cu golire din exterior.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si site contra insectelor.

Un model rulota second hand care se prezinta in conditii foarte bune, cu toate utilitatile functionale si care a fost detinuta de persoane nefumatoare.
Nu afiseaza  probleme de umiditate.
Detine test gaz nou si inspectie tehnica (TÜV), recente.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota hymer eriba nova 532 rulota hymer eriba nova 532rulota second handrulota second hand coltar interior rulota second hand pat pe mijloc interior rulota doua spatii toaleta baie