Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Hymer Eriba Nova 532

Rulota Hymer Eriba Nova 532

Rulota Hymer Eriba Nova 532, model rulota second hand fabricat in anul 1996 si care ofera confort pentru 4 persoane prin doua spatii de odihna.
Caracteristici tehnice rulota:
– lungime 697 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1150 kg;

Rulota Hymer Eriba 532

Model rulota care se prezinta cu un spatiu de odihna dotat cu un pat fix si un alt spatiu in care se afla un coltar mare si modern, care se poate converti in loc de dormit.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator incorporat, chiuveta inox si aragaz cu trei arzatoare, protejate cu blat.
Detine si o cabina de toaleta, mare si spatioasa, detine o cu chiuveta si un wc fix Thedford cu golire din exterior.
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba Truma.
Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si site contra insectelor.

Un model rulota second hand care se prezinta in conditii foarte bune, cu toate utilitatile functionale si care a fost detinuta de persoane nefumatoare.
Nu afiseaza  probleme de umiditate.
Detine test gaz nou si inspectie tehnica (TÜV), recente.

Rulota Hymer pret 5 990 euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii, prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.
Cunoastem ca exista in tara abonamente telefonice cu minute internationale, dar incercam sa facilitam posibilitatea de dialog.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084, in orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Aboneaza-te la Canal Youtube BlogRulote si astfel vei cunoaste cat mai multe despre rulote.
Rulota Hymer Eriba Nova 532 Rulota Hymer Eriba Nova 532rulota second handrulota second hand coltar interior rulota second hand pat pe mijloc interior rulota doua spatii toaleta baie