Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Hymer Eriba Nova 435

Rulota Hymer Eriba Nova 435

Rulota Hymer Eriba Nova 435, model rulota second hand fabricat in 2005 si care se afiseaza cu doua spatii de odihna pentru o familie de 4 persoane.
Un model rulota Hymer oferit spre vanzare de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitatea consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Detalii tehnice rulota Hymer Eriba:
– lungime 635 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1350 kg;
– greutate proprie 1140 kg;

Rulota Hymer Eriba Nova 435

Rulota detine un spatiu de dormit dotat cu un pat maare dublu si cu un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar, care se poate converti in alt loc de odihna.
Modulul de bucatarie se prezinta cu frigider Dometic dotat cu congelator integrat, un cuptor pe gaz, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare protejate cu geamuri insertie.
Sistemul de incalzire, amplasat in zona de intrare, este asigurat de o soba un model Truma.

Toate geamurile detinute de rulota sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare.
Cabina de toaleta, amplasata langa pat, este extrem de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si un sistem de dush. La intrare exista o chiuveta, apa calda/rece, pe rotund.

Rulota dispune de anvelope noi, cupla antibalans, copertina in sac si pozitionata pe sina, multe spatii depozitare, etc.
Detine de asemenea certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat, de nefumatori, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
Trebuie cunoscut aspectul ca la preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Rulota Hymer Eriba pret 10 900 euro!
Oricare alte detalii care se doresc aflate, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii, prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.

Totodata, daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asiguram ca-i asteptam cu mare drag. Adresa noastra este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In acest parc rulote se afla mai mereu spre prezentare in aceasta perioada, peste 40 de diferite marci si modele rulote.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te si la canal Youtube BlogRulote, pentru a urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Rulota Hymer Eriba Nova 435 Eriba Nova 435 rulota second hand eriba rulota second hand hymer doua spatii coltar hymer interior rulota pat si toaleta