Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba cu 2 spatii


Rulota Hymer Eriba cu 2 spatii, model rulota second hand fabricat 2005 si prin configurarea existenta ofera confort pentru o familie compusa din 4 persoane.

Detalii rulota

– An fabricare: 2005;
– Marca: Hymer;
– Model: Eriba Living 435;
– Lungime 615 cm;
– Latime 250 cm;
– Greutate totala 1500 kg;
– Greutate proprie 1100 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: canapele;
– Pat principal: pat frantuzesc;
Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Hymer Eriba cu 2 spatii

Cele 2 spatii de odihna constau in 2 canapele pozitionate in zona de intrare si un pat frantuzesc amplasat in zona din fata a rulotei. Exista un modul de bucatarie modern, amplasat in zona centrala, icare detine un frigider Dometic dotat cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare, protejate cu geamuri insertie. Sistemul de incalzire este asigurat de o soba un model Truma dotata cu ventilare aer cald/rece.

Geamurile de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor, iar mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare. Cabina de toaleta, amplasata langa pat, este destul de spatioasa, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si o chiuveta pe rotund.

Rulota dispune de anvelope noi, cupla antibalans, terasa Thule in caseta, multe spatii depozitare, etc.
Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat si utilat, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate. La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Urmareste videoclipul cu acest model rulota, accesand Eriba Living 435


Rulota Hymer pret 10 500 euro!
Detalii despre rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571.
Click si pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.
Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, deoarece in permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
rulota hymer eriba cu 2 spatii rulota hymer eriba model rulota second hand eriba interior rulota second hand hymer eribarulota hymer cu 2 spatii de odihna pat frantuzesc rulota eriba

Distribuie prietenilor