Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba cu 2 spatii odihna


Rulota Hymer Eriba cu 2 spatii odihna, un model rulota second hand care ofera un confort pentru o familie care se compune din patru persoane. Acest model rulota este oferit spre vanzare de catre dealer roman cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carui activitatea consta in comertul cu rulote second hand.

Detalii rulota

– An fabricatie: 2005;
– Marca: Hymer;
– Model: Eriba Moving 532;
– Lungime: 726 cm;
– Latime: 229 cm;
– Greutate totala 1600 kg;
– Greutate proprie 1020 kg;
– Numar spatii: 2;
– Locuri de dormit: 4;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: paturi individuale;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: vacanta;
– Locatie articol: Wurzburg – Germania;

Rulota Hymer Eriba cu 2 spatii odihna

Se afiseaza cu doua spatii odihna, unul dotat cu 2 paturi individuale cu separator intimitate si un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar, care se pot converti, cu ajutorul mesei, in alt loc de odihna.
Exista un modul de bucatarie extrem de curat si modern, care are in componenta un frigider cu congelator integrat, aragaz cu 3 arzatoare si chiuveta inox, ambele cu capac de sticla si alte cateva spatii de depozitare. Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba model Truma, cu optiune de ventilare si dispersare a aerului cald in tot interiorul rulotei.

Toate geamurile de la rulota sunt perfect functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor, iar mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect si fara defecte.
In zona centrala, vizavi de acel modul bucatarie, este amplasata cabina toaleta, in spatiul respectiv se observa un wc rotativ si o chiuveta pe rotund cu intalatie pentru dush, alaturi de cateva oglinzi estetice.

Detine un sistem mover si este echipata cu anvelope noi. Se prezinta cu certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente. Un model rulota second hand in perfecta stare, extrem de curat si utilat si care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate. La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu potentialul cumparator.

Rulota Hymer pret 12 990 euro!
Detalii despre rulota Hymer Eriba cu 2 spatii odihna si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571. Urmareste si o filmare realizata pentru acest model rulota, printr-un click pe Rulota Hymer!


Click si pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare. Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, deoarece in permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.
rulota hymer eriba cu 2 spatii odihna hymer eriba 532 hymer eriba moving interior hymer eriba coltar model rulota second hand interior model rulota second hand

model rulota 2 spatii modul bucatarie model rulota paturi individuale cabina toaleta eriba moving

Distribuie prietenilor