Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba 580


Rulota Hymer Eriba 580, model rulota second hand fabricat 2007, cu doua spatii odihna configurate deosebit, pentru confortul a patru persoane.
Detalii tehnice rulota Hymer
– lungime 785 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1700 kg;
– greutate proprie 1420 kg;

Rulota Hymer Eriba Nova este oferita spre vanzare de catre firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, activitatea constand in prezentare rulote second hand de vanzare.
Chiar si în aceasta perioada de pandemie datorita Covid-19, dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Rulota Hymer Eriba 580

Acest model rulota second hand se prezinta cu un spatiu de dormit dotat cu doua paturi individuale si un alt spatiu de relaxare in care se afla un coltar modern, care se poate converti in alt loc de odihna.
Intre ambele spatii exista un despartitor intimitate pliabil.
Bucataria se prezinta cu frigider Dometic cu congelator integrat, chiuveta si aragaz cu trei arzatoare, protejate cu geam si asezate pe un blat mare imitatie granit (vezi imagini si videoclip).
Sistemul de incalzire este asigurat de o soba model Truma, sau/si de un sistem aer conditionat Truma care bineinteles asigura si un mediu rece.

Toate geamurile de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice si site contra insectelor.
Mobila se prezinta intr-o stare excelenta, fara probleme de aspect sau nefunctionare.
Rulota dispune de multe alte optiuni, precum cupla antibalans, terasa Omnistore incasetata, sistem mover full automatic, multe spatii depozitare, etc.

Zona de toaleta este amplasata in spatele rulotei, intrarea facandu-se cu ajutorul unei usi de acces.
In spatiul respectiv se observa un wc rotativ si o chiuveta pe rotund, amplasate intr-un zona destul de mare, in partea dreapta existand o cabina dush extrem de incapatoare.
Tot in zona respectiva, in zona din stanga, exista un spatiu care poate asigura depozitarea vestimentatiei.

Detine certificat pentru viteza de 100 km/ora, test gaz nou si inspectie (TÜV) recente.
Este un model rulota extrem de curat si utilat, care se prezinta in conditii foarte bune, fara probleme de umiditate.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Urmareste si filmare cu acest model rulota printr-un simplu click pe Videoclip.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

anunt expirat rulota hymer eriba 580rulota hymer eriba 580rulota eriba 580 coltar model rulota second hand interior model rulota second hand model rulota second hand la interior zona bucatarie paturi individuale acces toaleta wc rotativ