Rulota Hymer Eriba 532

Firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania si care se ocupa cu comertul de rulote second hand,  vinde rulota Hymer Eriba 532, model fabricat in anul 1994 si care detine doua spatii de dormit.

Caracteristici tehnice:
– lungime: 694 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1150 kg;

Rulota Hymer Eriba 532 se prezinta cu un spatiu de odihna dotat cu un pat fix si un alt spatiu in care se afla un coltar mare si modern, ce se poate converti in loc de dormit.
Bucataria se prezinta cu frigider dotat cu congelator, chiuveta, aragaz cu trei arzatoare si protejate cu blat.
Detine si o cabina de toaleta cu chiuveta si wc fix Thedford cu golire din exterior.
Sistem incalzire Truma.

Toate geamurile sunt functionale si sunt dotate cu draperii cu perdele si jaluzele combinate, modele atermice cat si site contra insectelor.
Rulota 1994 detine certificat pentru viteza de 100 km/ora si inspectie (TÜV) valabila pana la data de  09.2021.

Un model de rulota construit solid, care se prezinta in conditii foarte bune si detinuta de persoane nefumatoare, fara  probleme de umiditate si cu utilitati functionale.

Rulota Hymer Eriba 532

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

acest anunt a expirat rulota hymer eriba 532 rulote second hand rulote second hand interior rulota hymer eriba 532 pat rulota hymer eriba 532 coltar rulota hymer eriba 532 bucataria rulota hymer eriba 532 cabina toaleta rulota hymer eriba 532