Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt Topas 560

Rulota Fendt Topas 560

Rulota Fendt Topas 560, un model rulota second hand fabricat in anul 2005 si care ofera un confort pentru 4/5 persoane, printr-un coltar pe semirotund si doua paturi individuale.
Caracteristici tehnice rulota Fendt:
– lungime 730 cm;
– latime 257 cm;
– greutate totala 1600 kg;
– greutate proprie 1300 kg;

Rulota Fendt Topas 560

Rulota se prezinta cu o configuratie care consta intr-un coltar mare si spatios, care se poate converti in spatiu de odihna cu ajutorul mesei si un alt spatiu dotat cu doua paturi separate.
Modulul de bucataria detine un frigider dotat cu congelator incastrat in mobila, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie rabatabile si pozitionate deasupra.
Exista un blat destul de mare, alaturi de multe spatii depozitare vesela si alte utilitati.

Acest model de rulota cu doua spatii si care are in dotare un separator intimitate, detine un sistem de incalzire Truma dotat cu ventilatie pentru aerul cald.
Toate geamurile sunt in stare perfecta si functionale, existand in dotarea lor perdele si draperii, impreuna cu jaluzele combinate, atermice si contra insectelor.
Exista o cabina de toaleta amplasata vizavi de modul bucatarie, este dotata cu tavita pentru dus si toaleta fixa Thedford si o chiuveta apa calda/rece amplasata pe colt.

Are obtinut un certificat pentru viteza de 100 km/ora, inspectie  tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Detine un cort inchis pe toata lungimea.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Un model rulota second hand solid, extrem de bine intretinut si care a fost in proprietatea de persoane nefumatoare.
Urmareste videoclipul dedicat pentru acest model rulota Fendt Topas 560

Rulota Fendt pret 9 900 euro!
Orice alte detalii, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.
Suntem o firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania si activitatea noastra consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote noi si second hand, sfaturi si recomandari, prin filmari cu rulote din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Fendt Topas 560Rulota Fendt Topas 560Fendt Topas 560coltar rulota second interior rulota second rulota second interior paturi separate cabina toaleta