Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt Topas 510 anul 2004

Rulota Fendt Topas 510 anul 2004

Rulota Fendt Topas 510 anul 2004, un model rulota cu doua spatii de odihna pentru confortul unei familii compusa din 4 persoane.
Rulota se vinde de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care ofera spre vanzare mai multe modele de rulote second hand.

Caracteristici tehnice:
– lungime 698 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1200 kg;

Rulota Fendt Topas 510 anul 2004

Configuratia interioara consta in doua spatii de odihna, printr-un coltar mare care se poate converti in zona de dormit cu ajutorul mesei si in zona opusa prin doua paturi individuale.
Bucataria din dotare este echipata modern, cu un cuptor cu microunde original, frigider cu congelator integrat, chiuveta inox apa calda/rece si aragaz cu trei arzatoare.

Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba model Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamuri de la rulota sunt in stare perfecta, sunt dotate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.

Cabina de toaleta destul de incapatoare detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare si o chiuveta pentru apa calda/rece.
Mobilierul foarte bine intretinut se prezinta fara probleme de functionare si in care pot fi descoperite multe spatii de depozitare.

Rulota second hand se prezinta cu o terasa in sac montata pe sina, pe toata lungimea.
Dispune de cupla antibalans, anvelope noi, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota Fendt care se prezinta in conditii extrem de bune, foarte curata, fara probleme de umiditate si cu toate utilitatile functionale.

Rulota Fendt pret 9 500 euro!
Pentru aflarea de cat mai multe detalii, se poate apela numarul de telefon 0049 171 4509571
Iar daca exista persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084.
Este locul in care se pot descoperii peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote. si afla cat mai multe despre rulote.
Rulota Fendt Topas 510 anul 2004Rulota Fendt Topas 510 anul 2004model rulota zona de odihna interior rulota bucatarie doua spatii zona de dormit paturi individuale cabina toaleta