Rulota Fendt Topas 510 anul 2003

Rulota Fendt Topas 510 anul 2003, un model rulota gandit pentru un confort al unei familii de 4 persoane, avand un coltar pe semirotund si un pat mare fix.
Caracteristici tehnice:
– lungime 698 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1210 kg;

Rulota Fendt Topas 510 anul 2003

Rulota are in dotare, alaturi de cele doua spatii de odihna, o bucatarie modern echipata, cu un cuptor, frigider cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare cu geamuri protectie si cu un blat pentru suprafata utilizabila.
Sistemul de incalzire este un model Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamuri de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.

Cabina de toaleta moderna detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, o chiuveta exterioara cu apa calda/rece.
Utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si in care exista multe spatii de depozitare.
Detine un cort pe toata lungimea.
Dispune de cupla antibalans, certificat 100 km/ora si inspectie  tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota solid, extrem de curat, bine intretinut si care a fost in proprietatea de persoane nefumatoare.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota fendt topas 510 rulota fendt topas 510 coltar fendt topas interior rulota mobila rulota-interior bucataria pat-si-baie chiuveta exterioara