Sari la conținut

Rulota Fendt Saphir cu 3 spatii odihna


Rulota Fendt Saphir cu 3 spatii odihna, model rulota second hand impecabil, gandit sa ofere un confort pentru o familie compusa din sase persoane. Rulota este prezentata de catre firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care ofera spre vanzare mai multe modele de rulote second hand.

Detalii rulota

– An fabricatie: 2003;
– Marca: Fendt;
– Model: Saphir 550;
– Lungime: 754 cm;
– Latime: 230 cm;
– Greutate totala: 1600 kg;
– Greutate proprie: 1200 kg;
– Numar spatii: 3;
– Locuri de dormit: 6;
– Spatiu odihna: coltar;
– Pat principal: pat frantuzesc;
– Baie separata: da;
– Stare: second hand;
– Destinatie: camping / vacanta;
– Locatie: Wurzburg – Germania;

Rulota Fendt Saphir cu 3 spatii odihna

Configuratia acestui model rulota second hand consta in doua paturi suprapuse in zona de intrare stanga, doua canapele amplasat central, care se pot converti in zona de dormit cu ajutorul mesei si un spatiu in zona din fata, unde exista un pat frantuzesc, cu optiune de separare cu un paravan intimitate.

Prezenta unui modul de bucatarie, amplasat in zona centrala, este completata cu un frigider cu congelator integrat, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare, afisate cu geamuri protectie si cu un blat pentru suprafata utilizabila. Exista, de asemenea, numeroase spatii necesare pentru depozitare vesela si accesorii.

Cabina de toaleta, pozitionata langa patul frantuzesc, este destul de incapatoare si detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, spatii depozitare necesare si o chiuveta pentru apa calda/rece amplasata in zona de intrare. Oricare geam rulota este perfect functional, toate au in dotare perdele si draperii, jaluzele combinate, atat atermice, cat si cu site contra insectelor, iar caldura este oferita de o soba Truma cu sistem ventilare aer cald.

Rulota se afiseaza cu anvelope noi, detine un sistem mover, cort pe toata lungimea, inspectie tehnica (TÜV) si test de verificare al gazului, impreuna cu Certificat omologare pentru viteza de 100 km/ora. Se prezinta într-o stare perfecta din punct de vedere tehnic si estetic si a fost detinuta de o familie de nefumatori.

Toate utilitatile cu care se prezinta rulota sunt perfect functionale, mobilierul se prezinta foarte bine intretinut si ingrijit, cu multe spatii superioare necesare depozitare. Trebuie avut in vedere faptul ca toate aceste utilitati cu care este dotata rulota, sunt testate in momentul achizitionarii impreuna cu potentialul cumparator.

Rulota Fendt pret 13 500 euro!
Detalii despre acest model rulota si alte modele de care dispunem, la numarul de telefon 0049 171 4509571, sau click pe pagina dealer Alle Anzeigen von Main Caravan, unde sunt afisate mereu cateva rulote oferite spre vanzare.


Pentru acele persoane care doresc sa ne viziteze parcul de rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, locul in care se pot descoperii in permanenta mai mereu, spre prezentare, peste 50 de diferite marci si modele rulote.
rulota fendt saphir cu 3 spatii odihna fendt saphir 550 cu 3 spatii model fendt rulota second hand spatii de odihna modul bucatarie 3 spatii de odihna

mobila rulota fendt pat frantuzesc si toaleta

Distribuie prietenilor