Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt Saphir 540

Rulota Fendt Saphir 540

Rulota Fendt Saphir 540, un model rulota second hand fabricat in anul 2008 si care detine doua spatii de odihna pentru confortul a 4-5 persoane.
Caracteristici tehnice:
– lungime 740 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1700 kg;
– greutate proprie 1240 kg;

Rulota Fendt Saphir 540

Rulota Fendt detine doua spatii de odihna care constau intr-un coltar mare si modern si un pat pe mijloc, model queen size.
Modulul de bucatarie consta intr-un frigider cu congelator cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare cu geamuri protectie si cu un blat pentru suprafata utilizabila.
Asa cum se observa si din imaginile postate, exista suficiente spatii depozitare vesela si accesorii, alaturi de un cuptor cu microunde.
Sistemul de incalzire cu care este dotata rulota, este un model Truma cu doua arzatoare si cu ventilatie.

Cabina de toaleta, extrem de incapatoare, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, alaturi de o chiuveta pentru apa calda/rece.
Geamurile de la rulota sunt perfect functionale, au in dotare perdele si draperii, jaluzele combinate, atat atermice, cat si cu site contra insectelor.
Toate utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul se prezinta foarte bine intretinut si ingrijit, cu multe spatii superioare necesare depozitare.

Un model rulota second hand solid, extrem de curat, bine intretinut si care a fost detinut de persoane nefumatoare.
Dispune de sistem mover, cort pe toata lungimea, cupla antibalans, suport biciclete si multe altele.
Se prezinta cu anvelope noi, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Urmareste videoclipul dedicat printr-un simplu click pe Rulota Fendt Saphir

Rulota Fendt pret 14 000 euro!
Pentru oricare alte detalii care se doresc aflate, exista numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.
Suntem o firma de romani cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, iar activitatea noastra consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Este un canal Youtube care contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Fendt Saphir 540 model rulota fendtrulota second handcoltar rulota fendt interior rulota fendt doua spatii de odihnapat pe mijlocaspect interior rulota doua spatii de dormit modul bucatarie interior rulota second hand cabina toaleta rulota second hand