Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt Saphir 510

Rulota Fendt Saphir 510

Rulota Fendt Saphir 510, model rulota second hand fabricat in anul 2004 si care ofera un confort pentru 4 persoane, printr-un un coltar pe semirotund si doua paturi individuale fixe.

Caracteristici rulota:

– lungime 657 cm;
– latime 220 cm;
– greutate totala 1350 kg;
– greutate proprie 1050 kg;
Rulota se vinde de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, a carei activitatea consta in vanzare de rulote second hand.

Rulota Fendt Saphir 510

Rulota Fendt detine doua spatii de odihna care constau intr-un coltar mare si modern si doua paturi individuale. Exista un separator intimitate intre cele 2 spatii.
Modulul de bucatarie consta intr-un frigider cu congelator cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare cu geamuri protectie si cu un blat pentru suprafata utilizabila. Asa cum se observa si din imaginile postate, exista suficiente spatii depozitare vesela si accesorii.
Sistemul de incalzire cu care este dotata rulota, este un model Truma cu ventilatie.

Cabina de toaleta, extrem de incapatoare, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, impreuna cu o chiuveta mare pentru apa calda/rece.
Geamurile de la rulota sunt perfect functionale, se prezinta cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atat atermice, cat si cu site contra insectelor.
Toate utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul se afiseaza foarte bine intretinut si ingrijit, cu multe spatii superioare necesare depozitare.

Un model rulota second hand solid, extrem de curat, bine intretinut si care a fost detinut de persoane nefumatoare.
Dispune de cort pe toata lungimea si se prezinta cu anvelope noi, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Trebuie cunoscut ca in momentul preluarii rulotei, toate utilitatile sunt testate cu cumparatorul.

Rulota Fendt pret 9 700 euro!
Pentru oricare alte detalii care se doresc aflate, exista numarul de telefon 0049 171 4509571, la care se raspunde si la bip primit.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu in aceasta perioada de pandemie peste 40 de diferite modele rulote.

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote. Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote second hand si rulote noi.
Rulota Fendt Saphir 510 Rulota Fendt 2004 rulota second hand coltar rulota second hand rulota second hand 2 spatii rulota second hand interior paturi individuale cabina toaleta