Sari la conținut

Rulota Fendt Saphir 490 TK


Rulota Fendt Saphir 490 TK, model rulota second hand fabricat in anul 2000 si care se prezinta cu trei zone de odihna pentru cinci persoane.
Caracteristici tehnice:
– lungime: 685 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1300 kg;
– greutate proprie 1080 kg;

Rulota Fendt Saphir 490 TK

Cele trei spatii sunt configurate dupa cum urmeaza:
– doua paturi suprapuse in zona din stanga de la intrare, cu acces prin scara dedicata;
– un spatiu in zona de mijloc constand in 2 canapele si masa, care se convertesc in pat de dormit pentru o singura persoana;
– doua canapele in zona din dreapta, care se pot converti cu ajutorul mesei de asemenea, in pat de dormit.

Rulota are in dotare o bucatarie echipata cu frigider cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare si cu blat pentru suprafata utilizabila.
Sistemul de incalzire este un model Truma si este dotat cu ventilatie.
Toate geamuri de la rulota sunt perfect functionale si au in dotare perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.

Cabina de toaleta destul de incapatoare detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare, alaturi de o chiuveta pentru apa calda/rece.
Utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si in care pot fi descoperite multe spatii depozitare.
Rulota second hand detine un cort pe toata lungimea.

Dispune de cupla antibalans, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota solid, extrem de curat, bine intretinut si care a fost detinut de persoane nefumatoare.

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota fendt saphir 490 tkrulota fendt saphir 490 tkcanapele rulota second hand spatii odihna rulota second handrulota second hand interior paturi suprapuse rulota second handcabina toaleta