Rulota Fendt Saphir 470 fabricata 2003

Rulota Fendt Saphir 470 fabricata 2003, un model rulota second hand cu doua spatii de dormit, pentru o familie compusa din patru persoane.
Rulota se vinde de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care ofera spre vanzare mai multe modele de rulote second hand.

Caracteristici tehnice rulota:
– lungime 653 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1 360 kg;
– greutate proprie 1 060 kg;

Rulota Fendt Saphir 470

Configuratia interioara rulota, constand in cele doua spatii de odihna, se evidentiaza printr-un coltar mare care se poate converti in zona de dormit cu ajutorul mesei si un pat fix, in zona opusa.
Cele doua zone se pot separa printr-un paravan de intimitate.
Modulul de bucataria detine un frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie rabatabile si pozitionate deasupra.
Cabina de toaleta, destul de incapatoare, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, spatii depozitare necesare si o chiuveta pentru apa calda/rece in zona de intrare.

Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba model Truma dotat cu ventilatie.
Toate geamuri de la rulota se afiseaza in stare perfecta, sunt dotate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.
Mobilierul foarte bine intretinut se prezinta fara probleme de functionare si in care pot fi descoperite multe spatii de depozitare.

Dispune de un sistem mover, anvelope noi, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota Fendt care se prezinta in conditii extrem de bune, foarte curata, fara probleme de umiditate si cu toate utilitatile functionale.
Trebuie avut in federe ca la preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Urmareste videoclipul dedicat pentru acest model Rulota Fendt 470

Despre valabilitate articol si aflare pret, click pe pagina Alle Anzeigen von Main Caravan
Speram sa fim deranjati telefonic de catre persoane care intradevar doresc sa cumpere, nu doar pentru a pune intrebari care nu isi au rostul.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze un real parc rulote, adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg.
In permanenta se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

rulota fendt saphir 470 model rulota fendt saphir 470 model rulota second hand coltar model rulota second hand zona de dormit doua spatii interior rulota modul bucatarie mobila pat fix si toaleta rulota fendt saphir 470 chiuveta intrare toaleta