Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt Saphir 470 fabricata 2003

Rulota Fendt Saphir 470 fabricata 2003

Rulota Fendt Saphir 470 fabricata 2003, un model rulota second hand cu doua spatii de dormit, pentru o familie compusa din patru persoane.
Rulota se vinde de catre firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania, care ofera spre vanzare mai multe modele de rulote second hand.

Caracteristici tehnice rulota:
– lungime 653 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1 360 kg;
– greutate proprie 1 060 kg;

Rulota Fendt Saphir 470

Configuratia interioara rulota, constand in cele doua spatii de odihna, se evidentiaza printr-un coltar mare care se poate converti in zona de dormit cu ajutorul mesei si un pat fix, in zona opusa.
Cele doua zone se pot separa printr-un paravan de intimitate.
Modulul de bucataria detine un frigider dotat cu congelator integrat, chiuveta inox, aragaz cu trei arzatoare si cu geamuri protectie rabatabile si pozitionate deasupra.
Cabina de toaleta, destul de incapatoare, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, spatii depozitare necesare si o chiuveta pentru apa calda/rece in zona de intrare.

Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de o soba model Truma dotat cu ventilatie.
Toate geamuri de la rulota se afiseaza in stare perfecta, sunt dotate cu perdele si draperii, cu jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.
Mobilierul foarte bine intretinut se prezinta fara probleme de functionare si in care pot fi descoperite multe spatii de depozitare.

Dispune de un sistem mover, anvelope noi, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota Fendt care se prezinta in conditii extrem de bune, foarte curata, fara probleme de umiditate si cu toate utilitatile functionale.
Trebuie avut in federe ca la preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.

Urmareste videoclipul dedicat pentru acest model Rulota Fendt 470

Rulota Fendt pret 9 500 euro!
Orice alte detalii, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Aboneaza-te printr-un click la canal Youtube BlogRulote, pentru a urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari de filmari rulote second hand si rulote noi.
Rulota Fendt Saphir 470 model Rulota Fendt Saphir 470 model rulota second hand coltar model rulota second hand zona de dormit doua spatii interior rulota modul bucatarie mobila pat fix si toaleta Rulota Fendt Saphir 470 chiuveta intrare toaleta