Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt Saphir 2003

Rulota Fendt Saphir 2003

Rulota Fendt Saphir 2003, model rulota second hand, cu doua spatii, pentru un confort optim 4 persoane, avand un coltar pe semirotund si pat mare.
Caracteristici tehnice:
– lungime: 659 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1360 kg;
– greutate proprie 1060 kg;

Detalii rulota Fendt Saphir 2003

Rulota are in dotare o bucatarie echipata cu frigider cu congelator, chiuveta cu robinet 2 cai si aragaz cu 3 arzatoare cu geamuri protectie si cu un blat pentru suprafata utilizabila.
Sistemul de incalzire este un model Truma si care are in dotare si ventilatie.
Toate geamuri de la rulota sunt in perfecta statre, sunt functionale si dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.

Cabina de toaleta moderna detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, spatii depozitare necesare, iar la intrare o chiuveta exterioara cu apa calda/rece.
Utilitatile pentru acest model de rulota second hand din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si cu spatii utile si necesare existente la majoritatea rulotelor.

Exista un cort inchis pe toata lungimea.
Dispune de sistem mover, cupla antibalans, certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Un model rulota lucrat solid, ca la majoritatea rulotelor Fendt, extrem de curat, bine intretinut si care a fost in proprietatea de persoane nefumatoare.

Rulota Fendt pret 8 999 euro!
Oricare alte detalii ce se doresc aflate, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Suntem o firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania si activitatea noastra consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu spre prezentare peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Chiar si în aceasta perioada de pandemie datorita Covid-19, dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Fendt Saphir 2003 Fendt Saphir 2003rulota second handcoltar Fendt 2003 interior rulota second handrulota interior bucatarietoaleta