Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt model Topas 510

Rulota Fendt model Topas 510

Rulota Fendt model Topas 510, un model rulota second hand fabricat in anul 2003 si care ofera un confort pentru o familie de 4 persoane, printr-un coltar pe semirotund si un pat mare fix.
Chiar si în aceasta perioada de pandemie datorita Covid-19, dorim sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Caracteristici tehnice:
– lungime: 698 cm;
– latime: 230 cm;
– greutate totala 1500 kg;
– greutate proprie 1210 kg;

Rulota Fendt model Topas 510

Rulota prezinta la interior, alaturi de cele doua spatii de odihna, o bucatarie modern echipata, cu un cuptor, frigider cu congelator si spatii vesela.
In dotare exista o chiuveta cu robinet 2 cai si un aragaz cu 3 arzatoare, protejate cu geamuri protectie si cu un blat pentru suprafata utilizabila.
Optiunea de incalzire in rulota este asigurata de un sistem Truma cu ventilatie.
Toate geamuri existente de la rulota sunt functionale si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si site contra insectelor, integrate.

Cabina de toaleta amplasata langa patul  fix, detine o toaleta fixa Thedford cu golire prin exterior, tava de dus, oglinda si spatii depozitare necesare.
In zona de intrare se afla o chiuveta pentru cu apa calda/rece.
Utilitatile din dotare, trape si dotarile existente, sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si cu multe spatii de depozitare necesare.
Dispune de un sistem mover automatic, jante aliaj, anvelope noi, cupla antibalans, suport biciclete, etc.
Are obtinut un certificat pentru viteza de 100 km/ora, inspectie  tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Detine un cort pe toata lungimea.
La preluarea rulotei, toate utilitatile sunt testate impreuna cu cumparatorul.
Un model rulota second hand solid, extrem de bine intretinut si care a fost in proprietatea de persoane nefumatoare.

Rulota Fendt pret 9 990 euro!
Orice alte detalii, la numarul de telefon 0049 171 4509571
Se poate discuta in limba romana, deoarece suntem o familie de romani si oferim un avantaj in purtarea de discutii prin simplul fapt ca se raspunde si la bip primit.
Suntem o firma cu sediul in orasul Wurzburg din Germania si activitatea noastra consta in prezentare rulote second hand de vanzare.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze un parc rulote, i-asteptam cu mare drag.
Adresa este Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084 din orasul  Wurzburg, unde se afla mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.

In final, exista invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care poti sa urmarești videoclipuri cu sfaturi si recomandari, cu prezentari rulote noi si rulote second hand.
Exista filmari realizate in reprezentante rulote Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Fendt model Topas 510Rulota Topas 510interior rulota fendt second hand spatiu odihna model rulota fendt second hand model rulota fendt second hand coltar spatii odihna model rulota second hand bucatarie model rulota second pat fix si toaleta chiuveta apa