Prima pagină » Auto » Rulote-Autorulote » Rulota Fendt Diamant 560

Rulota Fendt Diamant 560

Rulota Fendt Diamant 560, un model rulota second hand fabricat in anul 2006 si care poate sa ofere un confort pentru o familie compusa din 4/5 persoane.
Rulota este oferita spre vanzare din parc rulote de catre firma vanzari rulote second hand cu sediul in orasul Wurzburg din Germania.

Caracteristici tehnice:
– lungime: 754 cm;
– latime: 250 cm;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1460 kg;

Rulota Fendt Diamant 560

Confortul oferit pentru odihna este realizat dintr-un coltar de mari dimensiuni si doua paturi individuale fixe, dotate cu separator intimitate.
Alaturi de cele doua spatii de odihna, exista o bucatarie modern echipata, care are in dotare un cuptor microunde incastrat in mobila si un frigider cu congelator.
Chiuveta cu robinet 2 cai si aragazul cu 3 arzatoare, ambele cu geamuri protectie, sunt incluse intr-un blat pentru suprafata utilizabila.
Toate geamuri de la rulota sunt in perfecta stare si sunt dotate cu perdele si draperii, jaluzele combinate, atermice si cu site contra insectelor.
Sistemul de incalzire este asigurat de un sistem cu doua arzatoare marca Truma, iar in plafon exista montat un sistem aer conditionat.

Cabina de toaleta este amplasata in zona din spate, printr-o configuratie deosebita.
Model rulota Fendt detine o toaleta rotativa Thedford cu golire prin exterior, oglinda si spatii depozitare necesare, alaturi de o chiuveta pentru apa calda/rece.
Toate utilitatile din dotare sunt perfect functionale, mobilierul foarte bine intretinut si in care exista multe spatii de depozitare.

Detine un cort pe toata lungimea, sistem mover si jante aliaj cu anvelope noi si cupla antibalans. Se prezinta cu certificat 100 km/ora si inspectie tehnica (TÜV) recenta, alaturi de testare noua pentru gaz.
Asa cum probabil se cunoaste, este un model rulota solid, extrem de curat, bine intretinut si care a fost in proprietatea de persoane nefumatoare.

Rulota Fendt pret xx xxx euro!
Oricare alte detalii la numarul de telefon 0049 171 4509571
Vorbim limba romana si se raspunde si la bip primit.

Aceasta pandemie datorata Covid-19, nu ne opreste sa fim prezenti la firma pentru clientii nostri.
Vizitarea oricarei rulote este posibila numai în urmatoarele conditii:
– purtarea de manusi si masca de protectie;
– pastrarea unei distante sigure;
– maxim 2 persoane;

Pentru acele persoane care doresc sa viziteze parcul nostru de rulote second hand de vanzare, ne pot gasi la adresa din orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6 cod postal 97084, unde se pot descoperii peste 50 de modele rulote.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canal Youtube BlogRulote.
Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote second hand, sfaturi si recomandari, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota Fendt Diamant 560Rulota Fendt Diamant 560Rulota Fendt Diamant 560model rulota second handbucatarie rulota second hand sistem incalzire model rulota interior rulota second hand coltar modern fendt la interior paturi individualesistem aer conditionat cabina toaleta rulota second hand wc fix